-İlk Konuşma

7 4 0
                                    

Yakışıklı çocuk ile hayal kurmaya tam başlamışken telefonumun çalması bütün  havayı bozmuştu. Arayan Cerendi açıp açmamak arasında kaldım çünkü ne diyeceğini tahmin edebiliyordum "Dün akşam sana ne oldu? Niye koşarak eve gittin? Yoksa o çocuktan mı hoşlandın? " ama ne olsun ben ona ve sorularına alışmıştım telefonu açtığım gibi
-Dün gece o çocuğa karşı bir şeyler hissettin biliyorum beni kandıramassın ben senin bakışlarından anlarım herşeyi
-Cereeeeen ! Sus artık evet doğru bildin o çocuktan etkilendim ama bunu tane tane diyebilirdin .
-Ama güzel haberimi duymadın daha bence hemen kızmamalısın bana tatlım.
-Yoksa onu durdurup bişeymi söyledin Ceren sakın yapmadım de bana .
-Ah Burcucum keşke diyebilsem ama yaptım akşam saat sekiz'de hazır ol birlikte kafeye gidip bişeyler içeceğiz itiraz istemiyorum ona göre .
-Hayır bu olamaz ben hiçbir yere gelmiyorum bu yaptığın hiç güzel değil daha hiçbirşey belli değilken bunu yapman çok saçma .
-Of Burcu bırak inadı bal gibide geliyosun itiraz yok demiştim .
-Of Ceren of tamam !
Ceren'in yaptığı gerçekten sinirlerimi çok bozmuştu ama bizim Ceren böyleydi kendi kafasına göre bişeyler yapardı ama bu yaptığı hiçte hoş bir davranış değildi.Akşam için hazırlanmaya başladım dolaptan mavi tüllü mili elbisemi alıp giydim  hafif güzel bir makyaj yaptıktan sonra saçlarımı düzleştirip topladım akşama hazırdım.Heyecandan elim ayağım titriyordu sakin ol burcu deyip kendimi sakinleştirdim. Tam evden çıkacaktım ki
-Bu akşam nereye Burcu hanım ?
-Anne Cerenle birşeyler içmeye gidiyoruz söz geç gelmicem  tontişim.
-Tamam bakalım akıllı ol !
Annemin yanaklarından öptükten sonra siyah stilettolarımı giğinip evden çıktım. Dışarada gördüğüm manzaradan sonra bayılmak üzere oldum.Karşımda duran o yakışıklımı yakışıklı çocuktu.
-Eeee ne bekliyorsun binsene arabaya!
Ne diyeceğimi bilememiştim hiçbirşey söylemeden başımı yere eğip arabaya bindim.Yolda tek bir laf etmeten öylece gittik arada bir bişeyler söylemem için başını bana çevirip duruyordu ama ben sesimin titreyeciğinden dolayı ne ona bakıyorum ne de konuşuyordum. Sonunda mekana gelmiştik arabadan iner inmez bir "Oh" çektim ve ilerlemeye başladım.
-Koluma girmeyecek misin ?
-Hayır ! Kendi başıma yüreyebilirim.
-Yok yani ayaklarının titremesini burdan görebiliyor ve duyabiliyorum şeker kız.
Şeker kız mı ? Oda ne öyle küçük kıza lakap takar gibi ama bana lakap takmasıda hoşumada gitmedi değil.Kafeden içeri girer girmez Ceren üstüme atladı.
-Hoşgeldin Burcu bak bu Kerem benim sınıftan arkadaşım
-Selam Kerem ben Burcu tanıştığıma memnun oldum.
Masaya oturup bişeyler içmeye başlamıştık ki karnıma bir ağrı saplandı rahatsız olduğumu belli etmeden masadan kalkıp lavaboya gittim olamaz regl olmuştum hemen eve gitmeliydik. Her zaman ki gibi kendimi yeniden tebrik ettik çantamı yanıma almıştım telefonumu çıkarıp hemen Ceren 'e mesaj attım."Ceren hemen lavaboya gel!" Mesajı atar atmaz Ceren yanımda bitti.
-Ne oldu Burcu apar topar çağırdın ne güzel sohbet ediyoduk.
- Bu diyeceğimden sonra bakalım sohbet etme keyfin kalacak mı ?
- Sorun ne Burcu ?
- Regl oldum bundan büyük ne sorunu olabilir. Şimdi o çocuğa gidip benim karnımın ağrıdığını söylüyorsun ve beni eve götümesini istiyorsun !
- Bir kere o çocuğun adı Mert .Görev alınmıştım Burcu hanım hemen gidiyorum.
Bu kız deli falan ama yine de beni  en kurtarıcılarımdan birtanesi.Ceren'in mesaj atmasıyla lavabodan çıktım eve Kerem 'e el sallayıp hızlı adımlarla arabaya doğru ilerledim.
-Bir sorun yok değil mi ?
-Hayır Mert beni hemen eve bırakırsan sevinirim.
- Emredersiniz hanfendi de siz benim adımı nereden biliyorsunuz?
Yüzümün şimdiden kıpkırmızı olduğunu sıcaklıkla hissedebiliyordum.
-Ceren'i yanıma çağırdığımda o bana söyledi .
-O zaman sen benim adımı biliyorsan bende bu güzel hanfendinin adını öğrenmek için yarın akşam seni yemeğe çıkarmak istiyorum hanfendi kabul eder misiniz?
- Eğer işim yoksa sana Ceren ile haber yollatırım.
Neredeyse evin oraya gelmiştik birden durdu bana döndü
-Çok güzelsin !
Birşey diyemeden aradan indim inerken de kapıyı hızla vurmayı ihmal etmedim regl olmam olsa gerek heyheylerim üstümdeydi.Eve girdiğim gibi yatağıma uzanıp güzel bir uykuya daldım ama Mert 'in "çok güzelsin " demesi kulağımda yankılanıp duruyordu....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İki Kalp Where stories live. Discover now