Introducere

5 1 0
                                    

Intamplarile sunt o continuare a Cronicilor Familiei Cioplea, volum inca nefacut public. In aceasta introducere se vor prezenta personajele si conflictul.


Lupta se apropia de final, toata lumea stia asta. Razboiul dintre globalisti si psihoanalisti avea sa isi decida castigatorul in curand.

Pe deoparte era tabara globalistilor. Condusa de Termopan, ajutat de Jam, tradatorul Paris, care i-a inselat pe inamici, si altii.

Pe de cealalta parte era tabara psihoanalistilor, cu mai multi oameni care contribuie la luarea deciziilor. Creata de Fanut dupa cearta cu Termopan asupra lui Dinti Verzi pentru a lupta contra acestuia. Este condusa in continuare de el, acesta ducand o viata linistita si stand departe de ochii lumii. Sumi si Cioplea Ilie sunt tot de aceasta parte. Rusti este hackerul proaspat venit in scoala si alaturat psihoanalistilor.

La terminarea unui an scolar nu indepartat, in urma unei lupte marete intre psihoanalisti si globalisti, Sumi a reusit sa scape doar facandu-si o fortareata secreta in spatele peretelui din scoala pe care este pictat Norna, cel dupa care e numita scoala, si unde isi petrece toata viata, folosind ca pretext pentru disparitia sa din scoala pensionarea. Inauntru se coboara niste scari care duc undeva sub scoala, intr-un loc spatios unde este unul dintre sediile psihoanalistilor. Apasand pe butonul de "exit" de pe perete, fostul profesor primeste un semnal si, daca oaspetele este bine-venit, pictura lui Norna se da la o parte si il poti vizita pe Sumi.


Urmeaza: revenirea lui Ciucur

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Cronicile Familiei Cioplea: FinalulWhere stories live. Discover now