Abandonata

7 0 0
                                    

Beatrice ( B ) pov :

Inca un baiat , cucerit , dar la el ma simt diferit , cine stie ? Poate ne tine mai mult de 1 luna , toti cred ca viata mea e perfecta dar am si eu probleme ... probabil credeti ca sunt vreo panarama ce schimba baietii dupa placul meu ... nu judecati dupa vedere.. nu aveti idee cat de mult sufar .. uneori oamenii cu care sunt ii plac pentru faptul ca imi pot umple un gol anume... am nevoie de afectiune si iubire... dar el.. Eric simt ca nu e acolo cand am eu nevoie totusi ma face sa ma simt speciala . Toti spun ca am totul am parinti am familie sunt inteligenta . Gresiti , nu am avut totul indiferent cat de greu de crezut pare.
Alaska pov
Dimineața pare mereu cea mai ușoară parte din zi, cea mai luminoasa și mai ales singura în care totul parca te copleșește. Seara stai te gândești poate plângi sau razi, restul zilei faci ceva și dim nu ai grija. Dar noaptea este greu, pe la 3 dimineața stai în pat îți simți ochii înecați în lacrimi, durere și alegeri proaste ce ar trb sa fie însoțite de bere sau vin, nu de lacrimi calde. Ma dau leneșă jos din pat, merg sa ma schimb și vad pe geam bagajele deja jos pune lângă mașina, îl cobor și eu pe al meu. Pentru un drum de 10 ore m am îmbrăcat lejer, într un pantalon de trening un tricou mov și o pereche de adidași albi. Ma urc în mașină, ma fac comoda și îmi rezem capul de geam simțind o șuviță de par cum îmi acopera puțin privirea.
SMS :
B: Hei noi suntem pe la jumătatea drumului și am înțeles ca oprim la o benzinărie
A: Da știu, acum o sa oprim și noi
B: Oh e ok atunci..
A:"..." Ce ai?
B: Eric, băiatul ala de 15 ani nici eu nu știu pe cine mai am ;)
A: Ah e ok, nu contează găsești tu altul
DUPĂ 4 LUNI
Eu cu Beatrice am cam rupt legătură, am început o alta clasa la un alt liceu cu alți colegi. Am cunoscut o fata noua Andrea, e drăguță și pare de treaba. Se comporta foarte frumos cu mine și ma rugat sa ieșim cu un băiat pe care îl plăcea. Am acceptat. După nu i a ținut mult relația și am început eu sa vorbesc cu el, doar ca prieteni normal doar nu poate sa fie ceva între noi suntem foarte diferiti.

Inner DemonsWhere stories live. Discover now