#11

13.6K 564 6
                                    

Gece her ne kadar uyuklamam zor olsa da yine de uykuya dalabilmiştim.Yatmadan önceki yaşananlar şimdi bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.

Ne zamandır ilk defa birbirimize soğuk davranmadık.Özledim.Yani onu değil.Arkadaş olmamızı.Biliyorum suç benim ama siz de aynı şeyleri yaşasanız ne yapardınız ?

Benim yaptığım şey kaçmak oldu.Ondan etkilenmemek için kendimden uzaklaştırdım.Her ne kadar uzaklaştırma konusunda iyi olsam da etkilenmeme işinde o kadar başarılı değildim.

Tamam artık inkar etmiyorum benden büyük olmasına aldırmadan , ondan hoşlanıyorum.

Hadi ama siz de benim yerimde olsanız etkilenmemek elinizde olmazdı.İnsanı kendinden geçiren bakışları ve kendine çeken kokusuyla beni ona bağımlı yapmıştı.

Ama unutmayın bu bizim aramızda sır.Kimse bilmiycek...

Yataktan kalkıp banyoya doğru ilerledim.Yüzüme su çarparken ondan hoşlandığım gerçeğiyle suratımda oluşan gülümsemeyi engelliyemedim.

Odaya dönüp dünkü kıyafetlerimi giydim.Aynada saçlarımı düzeltip çantamdan rimelimi ve eyeliner 'ımı çıkardım.Yenisini yaptığımda iyi görünüyordum.

Bu sabah babam geliceği için kahvaltı yapıp direk çıkmam gerekir herhalde çünkü saat kaçta geliceğini bilmiyordum.

Alt kata inmeden gözüm Ateş'in kapısına takıldı.Sonra kafamı çevirip merdivenlere yöneldim.Bahçe kapısını açık gördüğüm için o tarafa yöneldim.

Kemal amca bir elinde kahvesi diğer elinde gazeteyle beni fark etmemişti.Sevim teyze ise bahçede ki çiçeklere bahçıvan ile bakıyordu.

-"Günaydın " dedim gülümseyerek.İkisi de başlarını bana çevirip gülümsediler.

-"Günaydın tatlım " dedi Sevim teyze.

-"Günaydın Derincim " diye de Kemal amca söyledi ve gazetesine geri döndü.Beyaz hasır bahçe takımından tekli koltuğa otururken Sevim teyze de Kemal amcanın yanına oturdu.

-"Biz kahvaltımızı erken yaparız Derincim ama sen Ateş ile birlikte yaparsın.Sorun olmaz dimi ? "dedi Sevim teyze gülümserken.Bende ona gülümseyip

-"Hayır Sevim teyzecim sorun olmaz Ateş kalktı mı ? " dedim.

Yani merak ettim.Sonuçta belki erken kalkıp bir yere gitmiştir ne belli.

-"Kalkmadı canım zaten şimdiye kadar Ateş'i uyandırabilen birisi çıkmadı " dedi ve güldü.Kemal amca da güldü ve başını sallayarak onayladı.

Ya demek Ateş erken uyanamıyo.Onun hakkında öğrendiğim küçük bir bilgi daha.Nedense onu tanımak istiyordum.Her şeyiyle...

-"Anladım " dedim ve bende onlar gibi güldüm.

-"Eve gelen herkes onu uyandırmaya çalışır.İstesen sende bi dene derim ama pek başarılı olucağını sanmam " dedi Sevim teyze gülümserken.

Ne yani odasına mı giricem ? Ya müsait değilse ? Onu daha önce uyuklarken hiç görmediğim için heycanlanmaya başlamıştım.

-"Benim için fark etmez ama eğlenceli olucağa benziyor.Ben yukarı çıkıyım " dedim ve oturduğum yerden kalkıp evin içine yöneldim.

Arkamdan Sevim teyze' nin " bol şanslar " dediğini duydum.

Yukarı kata çıkarken heyecanlandığımda her zamanki gibi alt dudağımı dişlerimin arasına alıp ısırdım.Ateş'in kapısının önüne gelince Derin bir nefes alıp kapının koluna elimi koydum.

O adamı seviyorum ! ( Düzenleniyor )Where stories live. Discover now