151

23 10 0
                                    

Demi, gelecekle ilgili planları, hayranları ve Tell Me You Love Me'nin klibi hakkında konuştu.

"Müzik benim için çok önemli. Bazı noktalarda oyunculuğa geri dönmek istiyorum. Ve umarım 5 yıl içinde bir aile kuracağım ama asla bilemezsin! Hayat asla bir plana göre ilerlemiyor. Muhtemelen köpeklerle ilgilenen bir kadın olurum ve 10. albümüm üzerinde çalışıyor olurum."

"Hayranlarımla ilişkim dürüst, gerçek ve açık. Meet & Greets'de kimseye söylemedikleri şeyleri bana anlatan hayranlarım var ve sonra ben onlara benim için kişisel olan şeyleri anlatıyorum. Bu bizim sahip olduğumuz güzel olan karşılıklı dürüstlük gibi."

"Bir hayran onun hayatını kurtardığımı söylediğinde, bu gerçekten anlamlı oluyor. Aslında tatiller için biraz uzak durdum ve hayranlarımı pek görebilecek durumda değildim çünkü çalışıyordum. Birisinin hayatını kurtardığımı söylemesi çok şey ifade ediyor."

"Biz sadece etrafa fikirler sunuyorduk, ben ve yönetim ekibim beyin fırtınası yapmaya çalışıyorduk. Şarkı benim için karmaşayla ilgiliydi. Karmaşık bir ilişki göstermek istedik. İniş ve çıkışlar, aşkın roller coasteri ve duygular. Aynı zamanda zedeleyiciydi, yani düşündüm ki 'Mihrapta ekilecek kadar ne zedeleyici olabilir ki?"

Demi Lovato News 5🌹Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin