7

199 11 2
                                    

        Edwerdla suyun altından çıkmamıza rağmen hayla öpüşüyorduk .Gözlerimi açtığım sırada güneş battığı için ikimizin gölgesi suyun üstündeydi.Dudaklarımızı ayırdığımızda ikimizde nefes nefeseydik.Anlını benim anlıma yasladı.

Kılağıma yalklaşarak:

''Gözlerime bak ve sebgimi gör''

''Görüyorum vede artık tadıyorum''dediğimde Edwerd tekrardan dudağıma yapıştı.Dudaklarını dudaklarımdan çektikten sonra elini uzattı .Elini tutarak ikimizde beraber sudan çıktık.Kulubeye doğru yürüdük.

Klubenin içine girdğimizde çok hoş ve güzeldi.Edwerddan anyonun nerde olduğunu sordum.Yerini söyledikten sonra banyoya girip güzel bir duş aldım.Duşumu bitirdikten sonra favluyu kendime sardım.

''Dur bir dakika benim hiç yedek kiyafetim yokki''

Banyoda ben böyle ne yapacağımı düşünüyordum birden kapı tılandı

''Hey Bella iyimisin''

''Şeyyy..... iyiyimde benim yedek giysim yok''

''Merak etme ben onuda düşündüm.Banyodan çıktıktan sonra sen banyonu karşısındaki odaya geç ben salondayken sen giyinirsin.

''Teşekkür ederim''

''Tüşekkür ederim ne''

''Ne ne ''

''Teşekkür ederim sevgilim''

''Teşekkür ederim ODUNNNNNNN''

''Birşeydeğil AŞKIMMMMMMMM''dedi ve bir süre ses gelmeyince bende banyodan çıktım.Edwerdın söylediği odaya gittim.Yataok dasıydı.Yatağın üstündeki kıyafetlere baktım ve herşey tam benim istediğim gibiydi.

Üzerimi giyinip Edwerdın yanına gittim koltukta oturmuş beni bekliyordu.

''Kıyafetlerini beyendinmi''

''Evet.Teşekkür ederim''

''Teşekkür ederim ne?''

''TeşekkÜr ederim ODUNNNNNNNN''

''Birşey değil AŞKIMMMMMMMM''dedi ve bende onun yanındaki tekli koltuğa oturdum.Zaten oda küçüktü ve bir tane ikili bir tanede tekli koltuk vrdı vede bir televizyon sonra süsttü abajurdu başka şeydler filan.

''Bella birlikte filim izliyelimmi?''

''Ben dışarıya çıkmak istiyoru''

''Peki sen bilirsin.Ben gelmiyorum''dedi ve kendinden emin bir şekilde kendini koltuğa yaydı.Kapıyı açtığımda hava kararmaya başlamıştı.Demek bu yüzden gelmei çünkü benim gidemeyip geri döneceğimi biliyordu.

Bende ona inat dışarıya çıktım.Ama gerçektende korkuyordum ama sırf ona inat dışarıya çıktım.Göle yakın olduğumuz için cırcır böceklerini sesi geliyordu.Gölün ordaki iskeleye doğru ilerledim.

Su yun üstünde ateş böcekleri uçuyordu.İskeleye oturum bacaklarımı bağdaç şekline getirip oturdum.Suyun üstünde değişik şekilde hareket eden ateşböceklerine bakıyordum.Bacaklarımı kendime çekip kafamı dizlerime koydum.

Yavaş yavaş uykumun geldiğini farkettim e uykuya yenik düşüp kendimi uykunun kollarına bıraktım.Gözlerimi açtığımda yatak odasındaydım.Birinin bana arkamdan sarılmış olduğunu fark ettim.

Önce üstüme baktım tüm kıyafetlerim yerinde iyi.Sonra arkamı döndüğümde Edwerın uykulu gözleriyle karşılaştım.

''Günaydın aşkım''

SEN VE BEN NEDERSİN?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin