23.✔️

8.2K 273 26
                                    


*Neměl by ses s ní tahat. Je to jen obyčejná levná coura." Po těch slovech jsem se už nedokázal ovládnout a jednu mu vrazil.*

"Amy není žádná coura, a už vůbec to o ní nebude říkat kretén jako jsi ty." začal jsem být opravdu agresivní, vzhledem k tomu, že už ho nějakou dobu nenávidím. Stalo se toho mezi námi hodně. Dříve jsme byli opravdu dobří kámoši, ale kvůli jedné věci už to tak nějakou dobu není. Nechci moc říkat co se stalo, ale týkalo se to jedné holky o které nerad mluvím. Ale docela mě překvapilo, že jsem na něj narazil. I když bych ho nejradši tady na místě zadupal do země, za to jaký je to kretén.
"Ale je, všechny tvoje holky byli, a ano je jednou z nich a vždycky bude." To už se ve mně začala vařit krev a každou chvilku bylo očekávané, že vybuchnu. Což se taky po chvíli stalo a já mu vrazil pěstí, až mě z toho trochu zabolela ruka. Spadl na zem a zdržel si nos. Jenže to ho nějak neodradilo a hned se zase postavil na nohy a vrazil mi pěstí. Trochu jsem se zamotácel, ale ustál jsem to.
"Víš Lucasi, ty nemáš tu možnost chránit ji každou minutu tvého zkurveného života, takže až to budeš nejmíň čekat, tak se tvé malé kurvičce něco stane.
" Ericu, měl by jsi už jednou držet hubu. Nic jí neuděláš, protože já ti to nedovolím. I kdybych jí měl hlídat 24 hodin v kuse. Prostě nedovolím aby takovej zmrd jako ty, sahal na někoho jako je ona."
"Ale prosímtě, ještě uvidíš jak se jí to bude líbit."
Nechtějí se mi poslouchat ty jeho myšlenky, které se týkají sexu, kurev, alkoholu a znásilňování. Ano přesně tohle všechno dělal a pořád dělá. A já nedovolím, aby se něco takového stalo i Amy.
"

Ty zmrde, jí se bude líbit jen to,co budeme mít mezi sebou mi a ne to co budeš mít ty s ní, protože něco takové já neodpustím."
"Tím bych si nebyl tak jistý," řekne a z kapsy vytáhne mobil, na kterém něco rychle naťuká a pak mi to ukáže. Byla to fotka na které byl Eric a A-Amy jak se líbají. Nevím co to znamená. Vůbec to nechápu. Jak jen mohla.
"Jak vidím, tak už ti zklaplo co?" řekl vítězně Eric.
"Ty zmrde co jsi jí udělal?!"
"Já vůbec nic, to se zeptej jí, co ona dělala mě. Já se bránil, ale ona? To už si musíš zjistit sám, musím jít, čus," řekl a odkráčel si to někam do neznámá.
Nechápu to, vážně tomu nerozumím. Jak je možné, že se s ním Amy líbala. Nedává my to žádný smysl. Nemůžu, já prostě dál nemůžu. Tak já jí tady chrání a ona se s ním při tom líbala? Hrnuly se mi slzy do očí. Ona mě prostě normálně podrazila a ani jsem o tom nevěděl. Nebo to možná Eric na mě celý jen ušil a přitom na té fotce vůbec není Amy, ale jen někdo kdo jako ona vypadá. Tyvole co si to tady nalhávám. I když na druhou stranu to nemusí být tak špatný nápad. Třeba to prostě jenom nějak upravil aby to vypadalo jako Amy. Místo toho abych tady uvažoval o tom, jestli je to pravda nebo ne. Tak si to radši ověřím sám, a to tím, že se normálně zeptám Amy.

Z pohledu Amy

Zrovna jsme s Lili řešily náš rozlučkový večírek, když v tom se do pokoje vřítil Lucas, který měl pod okem monokl a malinko od krve ruku.
"Amy, potřebuju s tebou i hned mluvit," řekne zadýchaně.

Omlouvám se, že tak dlouho nevyšla nová kapitola, ale neměla jsem čas a abych řekla pravdu, tak ani chuť na to, něco psát, ale tak snad se vám aspoň takhle část trochu líbila.❤️

Můj bad boy [POZASTAVENO] Where stories live. Discover now