337. GÜN

979 131 7
                                    

<3

Dans etmekten oluşan ince bir ter tabakası ve omzunda asılı olan çantasıyla Jimin eve gitmeye hazırdı. Restorandın arka kapısından çıkıp geri gitmeye başladı.

Arkasından gelen kişiyi fark etmeyip otobüs durağına ilerledi. Omzunda hafif bir dokunuş hissettiğinde adım atmayı bıraktı.

"Pardon- Park Jimin-ssi'ydi değil mi?"

Kelimeleri duyup dönünce, önündeki orta yaşlı adama şaşırarak baktı.- belki biraz daha gençti- elinde bir kart tutuyordu.

"Geçtimiz günlerde ve geçen hafta senin performanslarını izledim. Ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Koreografisini kendin mi hazırlıyorsun?"

Birkaç saniye sonra kendini transtan çıkaran Jimin yutkunup başını salladı. "Evet."

Adam bir anlığına oldukça şaşkın bir ifade sergiledikten sonra yerini memnun bir ifade aldı. "Ne kadar muhteşem bir yeteneğin var. Ben Haengbok Entertaintment şirketindenim. Ve eğer sana sunacağımız teklifle ilgilenirsen, bizi ara."

Hala tam olarak söylenenleri sindiremeyen Jimin, açılmış gözleriyle kartı kabul edip başını salladı. "Ben...ben düşüneceğim."

Eğilerek adam sıcak bir gülümseme sundu. "Teşekkürler." Son bir eğilmeyle yanından ayrılarak kalabalığın içinde kayboldu.

Jimin, gözleri hala şaşkınlıktan iyice açılmıştı, kartı inceledi. Şirketin bilgilerine bakıyordu.

Daha demin ne oldu?

~~~~~~

~~~~~~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kumamon | Yoonmin  ( Türkçe Çeviri ) Where stories live. Discover now