De vakantie van mijn leven

543 3 0
                                    

Ik speel met mijn vriendin Liza. We zitten in de auto bij haar moeder (Sara). ''Mama, ik hoop echt dat het mag!'' zegt Liza tegen haar moeder. ''Ja ik hoop het ook, schat.'' ''Wat?'' zeg ik. ''Niks hoor, Mila."

Even later komen we aan bij het huis van Liza, en ik zie meteen dat haar broer er ook is. Hij ligt op de bank tv te kijken, dat doe ik ook altijd!!! We eten met zijn 4en, daarna gaan we nog naar de skatebaan en we vragen Rebecca ook.

In de avond: We zitten in de auto, omdat Sara mij thuis brengt. Als we er zijn praat Sara met mijn ouders een half uur of zo. Ik kijk met Liza nog even tv, en dan gaat ze naar huis. Die avond eten we nog een grote patat van de snackbar, en ik nog een frikandel speciaal en een kroket. Drew (de broer van Liza), zou nog meer op kunnen dan dat!!! ''Mama, wat was er nou eigenlijk met Liza dat ze geheim wou houden?'' ''Ik zal het maar gelijk vertellen, je mag met Liza, Sara en Drew op vakantie naar Texel!!!'' zegt mijn moeder gelukkig. ''Iiiiiiiiieeeeeeeeeggggggg!!!!!!!!!!'' gilde ik hard. De hele tijd ben ik heel op gewonden, net als mijn moeder.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 30, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De vakantie van mijn levenWhere stories live. Discover now