8. Bölüm

188 13 0
                                    

Alexle buluşmamaya karar verdi. Birkaç dakika sonra annesi çağırdı ve mutfağa gitti. Birlikte yemeklerini yediler. Annesiyle hem konuşuyor hem de tabakları makinaya yerleştiriyorlardı. Birden kapı çaldı. 'Birisini mi bekliyordun anne?' diye sordu Marie. Annesi başını hayır anlamında sallayınca Marie kapıyı açmaya gitti. Kapıyı açtığında tam karşısında Alex duruyordu.
'Hey! Seni burada görmeyi beklemiyordum Alex. Bir şey mi oldu?' dedi Marie telaşını gizlemeye çalışarak.
'Selam Marie. Aslında benim sana söylemek istediğim bir şey vardı. Onun için geldim. Mesajıma cevap vermeyince başka çarem kalmadı.'
Marie meraklanmıştı. Ufak bir el hareketiyle devam etmesini rica etti.
'Biliyorum uzun zamandır beni seviyorsun.' Marie bir anlığına şaşkınlığa kapılmıştı. Bunu nerden bilebilirdi? Kimseye de söylememişti oysa ki.
'Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum. Ben sana bir şans verme kararı aldım Marie. Sen çok ince ruhlu, nazik ve saf bir kızsın. Çok temiz bir kalbin var ve ben bu temiz kalbi kötü işlerde kullanmayacağını düşünüyorum. Bu kadar güzel bir kalpte bir yerim olabilmişse neden senin de benim kalbimde bir yerin olmasın? Sen.ve ben biz olabilir miyiz Marie?' Marie ne demesi gerektiğini bilmiyordu. Alex'i gerçekten çok seviyordu ve bunca zamandır bu sevgisinin karşılıksız olduğunu düşünmüştü. Ne demeliydi? Ne yapmalıydı?

Marie'nin Alex'in teklifine ne cevap verdiğini öğrenmek için 2. Kitabı okuyabilirsiniz. (2. Kitaba henüz başlamadım. Okunma sayısına göre başlayacağım.)
Şimdilik kitabımız bu kadar. Baştan başlayarak başka yollar izleyerek bu yolların sizi nereye götüreceğine bakabilirsiniz.

Yakın bir zamanda görüşmek üzere :)

Senin Hikayen (İnteraktif Kitap) ✔Where stories live. Discover now