SNY

4 0 0
                                    

Každý má sny.. a kdo říká že ne tak se plete.

Snů může být moc druhů, malé děti sní o tom že budou učitelkou, modelkou nebo třeba i popelářem. Jejich rodiče sní o tom jak povýší v práci nebo pojedou na krásnou dovolenou..

Někdo sní o lásce a jiný o penězích. Ale sny jsou tu s námi všude. Sny jsou tady od toho abychom si je plnily, a tak i já mám své sny.

Když se zeptáte někoho například (nejčastěji to vidíme u Miss :-D) co by si přáli, každý řekne že je klišé říkat věci typu - "světový mír", "konec válek , nemocí a hladu" ale to přece nikdy nebylo a nebude klišé. Proto abychom měli všichni šanci naplnit si své sny, potřebujeme přesně splnit tyto věci které se některým už zdají tak ohrané. Ale mě vůbec ne.

Každý má právo na sny. I ten nejchudší člověk má na sny stejné právo jako ten nejbohatší.

Sny jsou tažnou sílou pro každý život a proto jsou tak důležité. Vždyť přece jak smutný by byl svět beze snů. Lidé plahočící se pro něco jen aby prostě "žili". Dávám to do uvozovek protože pro mě není život beze snů opravdu naplněný. Kde by byli slavné osobnosti kdyby neměli své sny a cíle? Kde bychom byli my...

Když tak přemýslím nad svými sny, představuji si je a před očima mi kmitají jako film.

Krásný film za kterým stojí jít , film který je pro mě životem, kterého chci dosáhnout abych předtím než mé kosti budou v zemi práchnivět, ho naplnila.

Osud někdy ale s člověkem zamýšlí jinak. Ale člověk který má sny je stále popoháněn jejich hnací silou.

Nikdy si nenechte své sny vzít. Jsou to vaše sny, váš život a nikdo nemá právo vás za ně odsuzovat. Protože jsou vaše.

Mějte své sny a běžte si za nimi.

Přes překážky ke hvězdám.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SnyWhere stories live. Discover now