BÖLÜM 1

59 8 6
                                    

"Youtube eklentisine koyduğum şarkıyı koyma sebebim çok sevdiğim bir şarkı ve yazdığım hikayeyi animsattigina inanıyorum💓"

"Hayır dur yapamazsın, atlayamazsın ,gidemezsin.!"

Yatagimdan ziplayarak kalktim, yüzümden adeta su akiyordu. kabusun etkisindeydim hala, yataktan yavaşça doğruldum üstümden düşmüş yorganı yerden kaldırdım, yastığımı düzeltip tekrardan uyumaya çalıştım .

Bir dakika , iki dakika, üç dakika uyuyamıyordum.

Kapının açılması ile irkildim, annemin sesli hareketleriyle odamı toplaması benim de uyumaya çalışmama engel oluyordu .

yataktan önce ayaklarımı sarkıtıp, zemine bastım. Yavaşça doğrulup ayağa kalktım , hâlâ uyku sarhoşuy'dum odamdan çıkıp lavaboy'a ilerledim, banyoya girerken ışığı yaktım , beyaz ışığın banyoyu aydınlatması gözümü aldı, ellerimi yumruk haline getirip gözlerimi ovuşturdum , aynanın önüne geçip zaten dağınık olan saçlarımı daha da dağıttım, çünkü dağınık saçlarımı çok seviyordum .

Musluğu yavaşça açıp ellerimi musluğun dibine getirdim, avuçlarıma suyun doluşunu izledim. Yavaşça avuçlarıma dolan suyu yüzüme getirdim , yüzüme çarpan soğuk su ile irkildim, yüzümü yavaşça yıkayıp banyonun ışığını kapattım .

Mutfağa doğru ayaklarımı sürte, sürte, ilerledim. Gördüğüm kabusun etkisindeydim hâlâ, mutfak tezgahının üzerindeki poğaçalardan bir tane alip cebime koydum, bir tane daha alip agzima götürdüm .

" evet pugacalara dayanamıyorum. "

Mutfaktan salona geçip, koltuğa uzandım , uzandım da denmez bildiğin yayildim ,telefonumun kilit ekranını açıp gelen bildirimlere baktım.

(Selin den 6 yeni mesaj)
(Selin den 17 Cevapsız ama)

Diğer bildirimlere bakma ihtiyaci duymadığım icin bildirim panelinin sağ üst köşesindeki çarpı isaretine bastim . Selin'den gelen 6 yeni mesaja bakmak üzere mesajlar bölümüne tıklamam la telefonumun sesiyle irkildim .

(Gizli nunara...)

Açmak ile acmamak arasinda biraz zaman kaybettim , yavasca parmagimi ekrana koyup kaydirdim ve telefonu kulağıma getirdim , ben daha kimsin demeden bir erkek sesi kulaklarimi doldurdu,

"Hayir dur yapamazsin, atlayamazsin ,gidemezsin"

Gelen ses çok tanıdıktı,  bir kaç saniyelik düşünmenin ardından Arayan kişi konuşmaya başladı.

"Şehrin dışındaki tepeye gel egerki  çok sevdiğin arkadaşın' in neye agladigini öğrenmek istiyorsan "

Telefonun kapanmış olduğuna dair gelen ses ile, telefonu kulağımdan indirdim ve hızlıca kapıya dogru ilerleyip siyah botlarimi ayagima geçirdim, elime askılıktaki montumu alip dışarı çıktım, koşar adimlarla  telefondaki sesin söylediği yere ilerlemeye başladım .

yaşadığım yerin tepeye yakinligindan dolayi varmam 5 dakikamı alicaktı, kaldırımın üstünden koşarak dönmeyi dönerken birine çarpmamak savruldum .

Arkama dönüp baktığımda çarptığım kişiyi inceleme fırsatı buldum.

Siyah dar pantolonu , üsten beyaz bir t-şört giymiş ,t-şört ün on kısmını pantolonunun önüne sokmuş bu görüntüsü ile baya tatlı olmuş  aslında.

Çarptığım kıza  özür dilemek yerine koşarak ilerlemeye devam ettim. tepeye giden taşlık yola girdim, hızımı daha da arttırmıştım ayaklarımın ağrısını ,sızlayişini hissedebiliyordum .

Tepeye vardığım da selini uçurumun kenarında, uçurumdan aşağıya bakarken , üstü başı toz icinde,  giydiği dar kotun yırtılmış olduğunu gördüm , bunun üzerine daha da endişelendim .

Selini ürkütmemek adına yanına yaklaşip  elimi omuzuna koydum .

Birden zıplayan kız korku ile irkilerek ucuruma daha da yaklaştı , arkasına dönmesiyle gördüğü yüz tanıdıktı , en yakın arkadaşı olan onur'un boynuna atladi başını omuzuna yasladı , ne olduğunu anlamayan genc adam elini yavaşça selinin saçlarına götürdü.

Selinin titremesini farkettikten sonra ağladığını anlayıp seline daha sıkı bi halde sarıldı .

Ne oldugunu anlamamıştım, sadece kötü bisiy oldugu çok barizdi, seline yavaşça konuşmaya başladı

Selin ne oldu?
Neden agliyorsun?
Neden uçurumun kenarindasin ?
Neden beni gizli numaradan biri arayıp acilen buraya gelmemi istiyor.?

Selin : onur , o ucurumdan atladi

Kim uçurumdan atladı kafayı yemek üzerindeyim, ne oldugu hakkında bi fikrim yoktu , veya kimin atladığı hakkinda.

Selinin daha da şiddetlenerek ağlaması üzerine sordum.

Kim uçurumdan atladı?
Selin cevap ver!

Selin in  yutkunmasi ni fark ettim , yavaşça ağzını araladı bir yandan da giydiği kazağın kollarını Çekerek eliyle gözlerini sildi ve konuşmaya devam etti.

Selin: zeynep

Bu kitapi büyük bir hevesle yazmaya bugün başladım 11 şubat 2018.  Bazen yaşadığım duyguları yazarak unutabiliyorum bazende benim gibi bu uygulamada bir çok kitapi olan arkadaşlarımın kitaplarını okuyarak rahatlıyorum çünkü okurken kendimden geçiyorum okurken kendimi kitabın içinde olayları izliyormuş gibi arkada duran bir figüran gibi hissediyorum zaten önemli olan da kitapla bir olabilmek değilim bu kitapta benimle bir olabilirsiniz umarım "okuduğunuz için teşekkür ederim yeni bölüm en kısa sürede gelecek💓"

Dengesiz AşkWhere stories live. Discover now