39. That's my girl

55 5 2
                                    


    След изпълнението ми всички бяха на крака. Няма да лъжа ... очите ми бяха леко насълзени. Коментарите на журито бяха изключително мили. Казаха, че се радват, че съм се върнала. Също така, че сега имам нови сили и че съм поела в много добра посока. Бях толкова щастлива, но и нямах търпение да сляза от сцената, за да мога да си изплача очите от щастие.   Което и направих между другото. В мига, в който стигнах бакстейджа, вече плаках от щастие. Джеръми веднага ме прегърна, след това и Лизи. След като се поуспокоих малко си помислих "Явно си намерих бандата в предаването". Джеръми и Лизи се държат много мило с мен още откакто се срещнахме на лагерите. 

    След 15 минути отново ни извикаха на сцената за да обявят резултатите. Първо обявиха, кои двама имат най-малък резултат и ще трябва да пеят за оцеляване. Бяха Клариса от нашия отбор и една от групите "Like Fire"   След това дойде ред да обявят, дали ще оставам в шоуто. Аз затаих дъх, а Хари ме прегърна през рамо. Ашли започна да казва "Никол, ти, с 91% от вотовете ...."  тогава тя направи уж кратка пауза, но на мен тогава ми се стори като цял век. Хари ми прошепна "оставаш", но аз нямаше как да му повярвам, докато не го чух и от Ашли. Тя каза силно "оставаш" и аз бях като ударена от ... от гръм. Хари ме прегърна силно, след това и Клариса ме прегърна и аз отидох да седна при другите участници. Там първи ме прегърна Джеръми, а след това Лизи .... общо взето същата ситуация като преди.   ... За съжаление Клариса трябваше да напусне, понеже три от гласовете на журито бяха срещу нея. След шоуто Хари ни събра да си поговорим за първи впечатления след първото предаване на живо. И трите бяхме много развълнувани. Нямам търпение да дойде следващата седмица. Някак си ми хареса да седя на такава сцена. 

    След това всички се прибрахме във вилата, където ще прекарваме времето си. Когато пристигнахме, всички бяхме уморени, но Джеръми ми показа набързо къщата. Къщата има общо 8 спални (по двама в спалня), една огромна кухня и огромен хол. Всяка стая има собствени баня и тоалетна. Има две студия и четири зали за репетиция, където се събират отборите. Вилата е огромна и много красива. Чудя се колко ли пари плащат за наем. Добрата новина е, че може свободно да използваме студията. Ще бъде забавно.   Както вече казах, всички бяхме много уморени, затова и не седяхме до дълго. Утре е свободен ден, а след това почват репетициите за следващата седмица. Първите ми истински репетиции!!!! Нямам търпение. Обясниха ни, че всяка седмица ще си има свое собствено мото. Какво ли ще е за другата седмица?? Надявам се да не са танци. Аз съм по-лиричен човек. Обичам да пея бавни песни, най-много средно бързи. 

Be CONFIDENT 1 (w. D. Lovato, H. Styles and B. S. PerryWhere stories live. Discover now