işkencelere hazır ol matematik perisi

1.1K 72 8
                                    

POYRAZ

Tenefüs olmuştu ve ben bu kıza ne işkence debilirim diye düşünüyordum. Ve kız hala matematik çözüyo. Neydi kızın adı? Ağaç, dal, yaprak, kloroplast, mitokondri?? Haah ayıptır söylemesi biyoloji dersim iyidir. Cidden unuttum kızın adı neydi ya?

Sıramdan kalkıp yanına gittim. Tabi bu sırada herkez bana bakıyo. çok normal hem yeniyim hem de yakışıklı. Neyse kızın yanında dikilmeye başladım. Kız kendini soyutladığı için beni fark etmedi tabi. Yanındaki kız onu dürtünce kız kendine gelip gene bağırmaya başladı."İrem ne yapıyosun ya? matematik çözüyorum şurda. beni matematik çözerken rahatsız etmeyin demiyomuyum  size off nerde kalmıştım ben ya ?" Deyip tekrar teste gömüldü.  Kız harbiden kafayı yemiş. Yanındaki İrem denilen kız tekrar onu dürttüğünde derin nefes alıp ona baktı. İrem beni gösterdiğinde kafasını bana çevirdi. Bana bakıp baygın bir şekilde "ne var?" dedi. Ne kadar da kibar. Sonra alayla gülüp "Ne o sıramı çok mu sevdin?" dedi "Ne kadar sevdim anlatamam ama seni hiç sevmedim. imden çekiceğin var. Snin yerinde olsam bana bulaşmaz ve benden korkardım" Snra yüzümü buruşturdum "Zaten sen olmam imkansız." deyip kızı dinlemeden çıktım sınıftan.

Braz okulu dolaştım. Burdakilerin hepsi işe yaramazlar. Nerde benim cool ve kaslı arkadaşlarım? Yarın Çağlar'ı arayıp buraya gelmelerini söyliycem. Sıkıldım.

YAPRAK

Bu çocuk acaba kendini ne sanıyo? Bana laf mı soktu şimdi? Ben döverim bu çocuğu. Tamam dövemem ama tekme veya tokat da atabilirim. Tamam tamam 1 milim bile kıpırdatamam cocukta o kadar kas varki dokunsa ölürüm o derece yani. Sahi ben tanımıyorum onu kim ki bu? Su İrem'in sabahki bahsettği çocuk mu acaba?

-"İrem bu kim?" diye sordum.İrem şaşkınca bana bakıyodu.

-"E sınıfa yeni geldim dedi adım Poryaz Duman dedi çok cooldu duymadın mı o muhteşem sesi, görmedin mi o harika yüzü?" dedi evet ben gene buna sormakta hata yaptım galiba. Derse mi gelmiş? Ben neden bilmiyorum o zaman?

-"Ben neden  bilmiyorum peki?" diye sordum. O da gözünü devirip;

-"Çünkü matematik dersinde geldi seni salak ve sen matematikle boğuşuyodun çocuğun sözünü bitirmesine bile izin vermedin. O muhteşem sesi daha fazla duyamadık senin yüzünden!" dedi vay canına ! Ben farkında bile değildim.

-" Birincisi ben salak değilim, İkincisi sensin salak çocuğu o kadar övdün, Üçüncüsü benim sesim ona bin basar canım biliyosun ki kaç kere yarışma kazandım." deyip zaferle gülümsedim. Haklıyım sesim cidden çok iyidir üstüne üslük çok iyi gitar ve piyano çalarım. Biliyorum çok mütevaziyim.

-Bbiliyoruz senin sesini ama rüzgarında senden aşağın kalır yanı yok hiç mi dikkat etmedin?"

-"Hayır etmedim ayrıca o poyrazın yüzünü bile hatırlamıyorum. yoksa senin bahsettiğin kişi mi?"

  - " Evet bahsettiğim kadar var demi?" dedi hülyalı bir şekilde. Ahh İrem ahh sen adam olmassın.

-"Off İrem peki neden bana 'bana bulaşma ' veya  'ben senin yerinde olsam benden korkardım' gibi şeyler zırvaladı?" dedim cidden çok merak ne olabilir ki yani.

-" Bak şimdi bu çocuk özel okuldan gelmiş.Şu hani kötü çocukların olduğundan. Bu da onların en başıymış. Herkez ondan korkuyormuş ve kimse ona karşı gelemiyormuş. Her gece farklı barda takılır eve arada gelirmiş. Babası zaten çok zengin istediğini yapıyor. Altında arabalar falan. Bütün kızlar bunun peşinden koşuyomuş. E haliyle bu çocuğumuz çok ukala. O ne yapıyor peki kızlarla sadece eğleniyor. Çok belalı bir tip yani." deyip göz kırptı. Bu da onun 'dikkatli ol, ona karışma' uyarısıydı.

SONBAHARTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang