11

5.6K 313 74
                                    


Bu bölüm texting değil bir de uzun oldu yani jdijdj o yüzden 30 vote 31 yorum bekliyorum.

Öpücük 😚

●●●

Kucağımda ki minik kızımla evin her yerini turlamış ve yorulmuştum. Artık şu mesajlaştığım kız gelse de bir hâl çaresi bulsam diye bekliyordum. Ama 1 saattir ne gelen var ne giden...

"B-ab-a" bakışlarımı yeşil gözlerine dikip burnuna öpücük kondurdum.
"Söyle kızım?" kıkırdayıp kafasını boynuma gömünce gülümseyip sırtını okşadım.
Evin kapısı çalınca sırıtıp kapıya doğru ilerledim ve derin nefes alıp kapının kulpunu kavradım, sonra aklıma gelen şeyle bırakıp geri döndüm ve kızımı pusete koyup ısrarla çalan kapıya tekrar ilerleyip kapıyı yavaşça açtım. Karşımda gördüğüm insan üstü varlık ile ağzım beş karış açıldı. Rüzgarda uçuşan sarı saçları ve beyaz elbisesi ile sadece arkada çalması gereken 'Only You' eksikti...

"Bahar?" yüzüne güzel bir gülümseme yerleştirip bana güldü. Bana bana, Oğuz'una...

"İyi misin?" Bahar ağzını açıp o güzel sesi ile halimi hatrımı sorunca başımı salladım, ve ilk baştan beri yapmak istediğim şeyi yaptım.

Çektim içeriye, örttüm kapıyı, yasladım kapıya ve

Dudaklarına iştahla dudaklarımı bastırdım. Mırıldanıp ellerini göğsüme koyup beni itmek için hamle yaptı ama sonra vazgeçip o da bana karşılık vermeye başladı. Tam alt dudağını kıskacım altına alacakken gelen ağlama sesi ile Bahar çekildi.

"Bebek nerede? Pis sapık." dudağımı yalayıp elimle arkayı gösterdim.
"İçeride ağlıyor." burun büküp içeriye geçti. Ben bu kızı daha önce görmüşmüydüm hatırlamıyordum, ama görmüş olsam kesinlikle fark ederdim. Bunu kesin yapardım.

İçeriye geçtiğim de Bahar ve küçük kızım kucak kucağa oturmuş gülüşüyorlardı. Kaşlarımı kaldırıp yanlarına gittim ve oturdum.

"Noluyor burada? Beni bebeğim ile mi aldatıyorsun?" göz devirip orta parmağını bana gösterdi. Dudak büküp kızımı izledim, hâlâ kızım diyorum çünkü ismi ne bilmiyorum. Ne mükemmel babayım ama.

"Bebişle iyi anlaşmışsın bakıyorum." kafa sallayıp güldüm.
"Anası kim bilmiyorum ama güzelmiş." yutkunup kızımı kucakladı ve ayaklandı. Sonra odadan çıktı, aman Allah'ım yoksa bu kız bir bebek hırsızıydı ve ben bunu Bahar'mı sanıyordum...

Çevik bir hareket ile ayaklanıp hızla peşinden koştum ve kapıda biriyle konuşan Bahar'a yetiştim. Nefes nefese kalmıştım ama sonuçta ben Oğuz'dum. Nefes nefese bile seksiydim.

"Teşekkür ederim Hayat, bebeğin sağ salim elinde." Hayat denen kızımın kopyası olan kadın Bahar'a gülümseyip kızımı kucakladı. Kızımın anası bu kadın mıydı? İyi de Bahar bu kadını nereden tanıyordu? Hayat denen kadın kızımı alıp giderken tam arkalarından gidecekken Bahar beni tutup durdurdu.

"Bırak beni kızım gidiyor." göz devirip beni içeri çekip kapıyı örttü.

"O senin kızın değil annesi ve babası var."

"Ee var zaten babası benim." tekrar göz devirip beni salona çekti ve koltuğa itip yanıma oturdu.
"Bak o bebek arkadaşımın bebeği sadece sana küçük bir oyun oynadım. Acaba nasıl baba olacaksın diye, ve sen bu testen geçtin." dolu gözlerimi ona itip yerde ki oyuncağa baktım. Ama ben onu benimsemiştim...

"Bana ne ya, ben bebeğim olsun istiyorum." Bahar kıkırdayıp kafasını olumsuz anlamda salladı.

"Yapabileceğim bir şey yok." sinsi bakışlarım ile onu süzüp hızla kucakladım kafası şu an popoma bakıyordu. Umarım taciz etmez, ya da ederse etsin.
"Ya bırak beni, azdın mı?" kafa sallayıp kalçasına şaplak attım.

"Madem o gerçek kızım değil, ben de seninle ona benzer bir bebek yaparım."

"Nayırr"

●●●

Burada bitiriyorum diğer bölüm yine texting olacak :d bir de hikaye sıralamada #190da az daha yükseltelim 💕

BİLİNMEYEN NUMARA | OĞBAH TEXTİNG ✔(TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now