5

8.3K 439 19
                                    

Bilinmeyen Numara: okulda hiç dikkat etmemişim, zaten nefret de ediyorum okuldaki tiplerden. bir kaç yakın arkadaşım var, ne yaparsam onlarla yapıyorum. diğerleri pek de umurumda olmuyor. o zamana kadar kimseyi sevmemişim.

Bilinmeyen Numara: hoşlandığım olmuştu, yalanım yok. ama hiç ötesi olmamış. bir yaz akşamı, seni gördüm. ufak bir kızın yanındaydın. kıza en saf duygularınla bakıyordun ve minicik ellerinden tutuyordun.

Bilinmeyen Numara: o zaman bilmediğim ama şuan her santimini ezbere bildiğim gözlerin, parıldıyordu. her zamankinden fazlaydı hatta. heyecanlı heyecanlı, kıza bir şeyler anlatıyordun.

Bilinmeyen Numara: yüzün, davranışların, kıza karşı yumuşaklığın. beni etkilemişti. kızla yaklaşık 45 dakika konuştunuz, ben izledim. izlediğim süre boyunca kızı kucağına aldın gezdin, salıncağa bindirdin salladın, saklambaç oynadın... daha bir sürü şey.

Bilinmeyen Numara: dedim ki, bu adam farklı. bu adam, gerçekten adam. her neyse, kız yanından ayrılıp parkın yakınında olan bir eve girdi. sana baktığımda bakışların değişmişti, dudakların yukarı kıvrılmıyordu. sanki o gittiğinde eksilmiştin. 

Bilinmeyen Numara: deli gibi merak ettim seni, o parka gittim her gün. dedim ki, konuşmalıyım. o özel adamı bulmalıyım. gözlerinde ki şefkat kilometreler öncesinden görülüyordu.

Bilinmeyen Numara: okul başlamadan önce bir kez daha gördüm seni. sadece bir kez. tektin, salıncakta oturup sallanıyordun. minik kız gelecek sandım yine, kız gelmedi. sen de parktan hiç gitmedin. ee? sen gitmeyince bende gitmedim. sen orada yalnız oturduğunu sanarken ben de bir köşede seninleydim.

Bilinmeyen Numara: belki bedenen değil ama ruhen öyleydi benim için. okul başlayınca, okulda gördüm seni. nasıl mutlu olduğumu anlatamam sana.

Bilinmeyen Numara: yakın arkadaşlarıma anlattım önce, gözlerinde aşık olduğunu görmeseydim siktir et derdim kanka dediler. ilk neden olduğunu anlamadım, ama sen güzelce anlattın.

Bilinmeyen Numara: fark ettim, onların yanında sahtesin. gerçekten öylesin.

Bilinmeyen Numara: nerden anladın diye soracaksan, bir kere o grinin en güzel tonu olan gözlerin parıldamıyor, asla o gördüğüm gün ki gibi gülmüyordun.

Bilinmeyen Numara: gittikçe onlar gibi oldun, ben gittikçe sen gibi oldum. ben, sana karıştım senin haberin olmadan. onlar bilmese de ben biliyorum Işığım. sen benden, onlardan, hatta sen herkesten iyisin.

Bilinmeyen Numara: okula gelmediğinde huysuz olduğumu anladığımda dedim ki kendime. yandın kızım, kapıldın sen bu çocuğa.

Bilinmeyen Numara: öyle de oldu, kapıldım sana. bir ara sevgilin oldu, ben de yok oldum. ama biliyordum ki o kızı sevmiyordun, anlardım ben. anlamışım değil mi? sevmemişsindir...

Bilinmeyen Numara: sevmedim dediğinde mutlu olacak aciz ama aşık bir kızım.

Bilinmeyen Numara: o zaman sigaraya başladım, o zamanlar büyüdüm, o zamanlar dedim ki;

Bilinmeyen Numara: sen gerçekleşmeyecek bir ihtimalin peşinde koşuyorsun.

Bilinmeyen Numara: ama olmadı Işığım. ben senden ibaretim artık.

Bilinmeyen Numara: gözlerinin parıltısından öptüğüm adam, gözlerinde ki şefkatte sakla beni ve asla unutma eski seni.

Bilinmeyen Numara: çünkü sen o 'sun Doruk.

Bilinmeyen Numara: ne boş konuştum değil mi? :') 

Bilinmeyen Numara: iyi geceler.

Işığım / Texting.Where stories live. Discover now