Chapter 2

2K 62 2
                                    

In pauza aveam de gand sa merg la cei trei si sa ma ofer sa le arat scoala dar diriginta deja facuse asta asa ca i-am inivitat afara ca sa dam o tura prin curtea scolii .
"Si .... cum vi se pare scoala noastra ?" Intreb eu in timp ce mergeam cu spatele .
"I like it" Imi raspunde Alexandru iar Andrew si Akemi aproba dand din cap .
"Oi, deci o sa o iubiti, avem bai cu prezervative folosite, magazinul va ofera lubrifiante . Aveti tot ce doriti" Glumeste Raluca iar Alexandra ii trage una in brat "Usor Tusa Lexi, glumeam si eu" La auzirea numelui dat de Raluca Alexandrei incep sa rad si ma impiedic cazand pe jos . Alexandra imi intinde o mana ca sa ma ridice dar eu incerc sa o trag si pe ea jos . Desigur ca nu reusesc, ea fiind cu mult mai inalta decat mine iar eu fiind mica de inaltime .
Orele au decurs normal, noi-venitii prezentadu-se la fiecare ora .
"Hei, voi unde stati ? Am masina si va pot duce acasa din moment ce Alex si Raluca nu merg cu mine " zic eu spre cei trei studenti . Toti accepta iar eu ii conduc spre masina .
Am aflat ca Akemi si Alexandru stateau fix langa mine . Vecina mea a vandut casa iar parintii lor au cumparat-o . Andrew nu statea departe, erau niste blocuri noi in vecinatate iar el s-a mutat acolo . Apartamentele sunt destul de mari iar familia lui a avut nevoie de acest aspect . E singur la parinti dar familia lui ii ia cam tot ce doreste .
"Ok, aici coboram toti" spun eu in timp ce opresc masina. Am parcat-o in spatele blocurulor noi fiindca nu e departe de casa mea .
"Ati vazut orasul ?" Intreb eu in timp ce inchid masina .
"Nope" imi raspunde Andrew iar ceilalti doi aproba .
"Poate poti sa ne arati tu orasul, pe maine nu avem teme" spune Akemi cu niste ochi de catelus . Cand o vad rosesc si imi mut privirea .
"Sigur, diseara, imi place sa conduc in timpul noptii, iar maine vom da o tura orasului " propun eu holbamdu-ma la cheile ce le aveam in mana .
Ne luam toti ramas-bun iar eu intru in casa. Ma arunc pe pat si dau drumul la muzica . Pe fundal se auzea piesa Addicted to you de Avicii.
Dupa masa vroiam sa fac un grup pe whatsapp cu Alexandra, Raluca, Andrew, Alexandru si Akemi doar ca nu aveam numerele de telefon ultimilor trei .
In cateva momente somnul ma furase si adorm cu gandul la cat de dragut arata Akemi atunci cand facuse acei ochii de catelus ...

Jocurile eiWhere stories live. Discover now