part 2

701 40 7
                                    

Με λενε Αδαμαντια και μενω στην Αθηνα. Σε λιγους μηνες θα γινω 16.Εχω μια μεγαλυτερη αδερφη ειναι 17 και  η bff μου ειναι η Αγαπη. Το κυριοτερο ειμαστε mmers των Marcus and Martinus .

Οοο  τεσπα χτυπαει το ξυπνητηρι, για το κολοσχολειο .  Σηκωνομαι κανω ντους  βαζω λιγο make up  και ισιωνω τα μαλλια μου.Στο τελος  εβαλα μουσικη των M&M και περινενα την Αγαπη. Βλεπω οτι η Αγαπη εχει ερθει και εχει πιασει κουβεντα  με την μαμα μου .

.................................

Αδ- Αγαπη ελα στο δωματιο μου
Αγ- ελα καλε τι εγινε,εχεις καθολου αγχος για σημερα?
Αδ- Το μονο που εχω ειναι οτι βαριεμαι το σχολειο. Παμε ?
Αγ- Αντε παμε

Αδαμαντιας pov

Φτασαμε στο σχολειο και ειδαμε μερικες παλιες συμαθητριες και αλλα παιδια .
Ομως αυτο που με πειραξε περισοτερο ηταν οτι ειδα τον πρωιν μου τον Σταθη. Βεβαια δεν με ενδιαφερει καθολου πλεον . Η Αγαπη ηταν σημερα στη κοσμαρα της της μιλουσα και ελεγε ναι ναι . Τελευται ωρα ειχαμε φυσικη  βαρεμαρααααααα😫😪😒
Το απογευμα ειχαμε κανονισει να συνατηθουμε στα starbucks για καφε .
  Πηγα σπιτι ντυθηκα εβαλα αυτα:

Επειτα εβαλα μουσικη των Μ&Μ και περιμενα να παει 5  επειτελους πηγε

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Επειτα εβαλα μουσικη των Μ&Μ και περιμενα να παει 5  επειτελους πηγε. Πειρα κλειδια κινητο λεφτα ειπα στου δικους μου οτι θα βγω και εφυγα . Συναντησα την Αγαπη εκει ειχε παει ειδη και παραγειλαμε εγω πειρα ενα  κακαο και εκεινη καφε . Καναμε κανα 100φωτο  και φυγαμε . Γυρησα
στο σπιτι κατα της 9 ανεβηκα πανω εβαλα πιτζαμες και κατεβηκα κατω να δω καμια ταινια με την Αδερφη μου οι γονεις μας κοιμοντουσαν ειδη διοτι επρεπε να πανε αυριο το πρωι για δουλεια . Μιλουσαμε με την αδερφη για ωρα ωσπου μας ακουσε η μαμα και μας ειπε να παμε για υπνο. Τεσπα  πηγα πανω ελενξα λιγο τα social media και κοιμηθηκα .

Ενα ονειρο....μια πραγματικοτητα Where stories live. Discover now