4.

500 37 3
                                    

Sledeceg dana Namjoon je probao da izbegne Jina sto je vise mogao. Jin je to primetio, i polako je bio sve tuzniji i tuzniji zbog toga. Posle rucka Namjoon je odlucio da izadje napolje.

Namjoon:*obuva patike*..

Jin: gde ces?

Namjoon: nzm malo cu se zezam kasnije do kluba sa ortacima....* Iako cu najverovatnije sam tamo da odem..*

Jin:...ok.....ali kao sto sam ti rekao pre nemoj pijan da mi se pojavljujes ovde!!

Namjoon: ok Jinnie- *zastao je kad je rekao to*......izvini znam da ne volis da te tako zovem....

Jin: ok je.. izletelo ti je..

Namjoon: da.. *izasao je napolje i zatvorio vrata iza sebe*...

Jin:*seo je na kauc i gledao neki film*...zasto me izbegava.....?..

Namjoon POV

Setao sam po celon gradu, prosao razne kafice koji se nocu obicno pretvaraju u klubove, bili su mirni, tihi, lepo sredjeni i polu prazni, nisam navikao na to. Nisam navikao da budem budan u ovo vreme uopste....obicno bi spavao do devet ili deset uvece i onda pravo u klub, tamo bi ostao do 6-7 ujutru. To ili bi otisao sa nekom kurvom oko 3-4... jel moguce da se moj zivot toliko promenio.. u samo dve nedelje koliko zivim sa Sugom i Jinom..boze...... Setao sam tako sve dok se nije smrklo, seo sam u jedan od kafica u koji bi kao sto sam rekao obicno dosao u devet ili deset. Bilo je prijatno u njemu, ali ne zadugo.

Time skip 12 sati uvece je~

Muzika vec jako gruva, klub je pun raznih ljudi koji igraju, zezaju se, piju sve redom.  Decko bele kose je samo sedeo za sankom i pio, nekoliko devojaka mu se nabacivalo ali ih je sve odbio, ni jedna ga nije privlacila, sve su mu bile ruzne, gadile su mu se, probale su one pickup line fore ,  bile su glupe sto se njega tice.. nista mu nije bilo smesno. To je sanker primetio, poznavali su se jer je Namjoon cesto dolazio bili su dobri drugovi.

Jackson(sanker): ok koji ti je kurac?  toliko devojaka ti se nabacivalo i sve si odjebao??  jesi bolestan??  mislim mogao sam da se kladim da ces onu plavusu da odvedes i da je jebes ili sta vec??  ona je bas tvoj tip.

Namjoon: nije mi do toga... gadne su mi sve....fuj...

Jackson: boze sta se tebi desilo??  nema te nedelju dve i ko novi covek si ko da ne pricam sa Namjoonom nego sa nekim trecim. Jesi se zaljub- *Namjoon ga je prekinuo*

Namjoon:*lupi rukom o sank* NE POMINJI MI TO! 

Jackson: ok ok jebote smiri se......si osetljiv u picku materinu samo sam pitao.....*doda mu pice*...

Namjoon:*popije ga na ex* ......jos...

Nakon nekoliko popijenih casa alkohola Namjoon je bio skroz pijan, jedva je mogao da stoji. Nije mu bilo do zivota iskreno. Pokusao je da ustane ali nije mogao.

Jackson: vidi budale..... nikad se nije ovako napio......mora da je nesto ozbiljno*pogleda na sat* ionako mi je kraj smene, mogao bi kuci... *otisao je pozadi u svacionicu , presvukao se i uzeo svoje stvari, kada  se vratio Namjoon je jos malo pa zaspao* i jao....kako cemo sad...*dosao je do njega i pomogao mu da ustane, zatim su zajedno otisli do Jacksonovih kola, seli unutra i odvezli se do Jacksonovog stana*

Nakon 30 minuta uspeli su da se popnu do Jacksonovog stana i usli su unutra, Namjoon je odmah legao na kauc i zaspao, Jackson je za to vreme otisao da se istusira, kada je izasao Namjoonu je zvonio telefon, Jackson ga je uzeo u pogledao ko zove, to je bio Jin,  Namjoon je imao vec 20 propustenih poziva od njega, 20 propustenih poziva za samo 5 minuta koliko je Jacksonu trebalo da se istusira. Jackson je bio u soku, nije znao sta Jin hoce niti ko je, bio je u dilemi da ka pozove i vidi sta je bilo kada eto Jin ponovo zove,  Jackson je odlucio da se javi.

Jackson: halo?..

Jin: h-halo?  ko je to??

Jackson: moje ime je Jackson.. Namjoonov drug.

Jin: aa.. ok nego gde je on?

Jackson: na kaucu, spava, napio se jedva je mogao da stoji nego ko si ti?

Jin: moje ime je Jin, Namjoonov cimer.... nego gde zivis da dodjem po njega....

Jackson: *kaze mu adresu*

Jin: ok bicu tu za 15 minuta..

Nakon sto je Jin dosao po Namjoona i vratio ga kuci. Namjoon vec u malo boljem stanju istusirao se i presvukao, Jin ga je onda odveo Namjoona u sobu, nakon cega je Namjoon odmah legao u krevet. Jin ga je samo pokrio i krenuo da izadje, ali ga je Namjoon uhvatio za ruku i povukao na krevet pored njega i zagrlio ga.

Jin:*pogleda u Namjoona kao da fuck? *

Namjoon:...mrzim te......

Jin:  sta?....

Namjoon:......ti.. ne znas sta mi radis......

Jin:.....ne.. razumem?....

Namjoon: ..........Jinnie.....mnogo.... te... volim.....ali....zasto bas ti?........ *polako  je sklopio oci i zaspao*.....

Jin zbunjen ovim sto je cuo samo je gledao u Namjoona, da li je ovo samo zato sto je previse popio ili.. je tu ipak bilo istine?  Jin je odlucio da ostane pored Namjoona, i da ce da ga pita o ovome sutra.

•﹏••﹏••﹏••﹏••﹏••﹏••﹏••﹏•

Heyy bitchesss~~ end of another part!!  XD jebo me engleski isk

awww Joonie voli Jinaaa pa sta ste ocekivali~ opusteno ce mo sjebeme ovo uskoro :3

Our happy end (Namjin ff~)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora