2.

63 3 1
                                    


OBS: Denna del utspelar sig dagen EFTER konserten, det betyder att tjejerna alltså vaknar upp i sitt hotellrum på MORGONEN.

~ Ashleys Perspektiv ~

Jag vaknade upp klockan 8.36. Solen sken igenom fönstret och jag ställde mig upp för att sträcka på mig. Leah låg och småsnarkade brevid mig, vilket jag tyckte var ganska irriterande, därför väckte jag henne.

"LEAH, KOM IGEN, VI SKA JU DANSA IDAG" skrek jag, samtidigt som jag försiktigt puttade ner henne från sängen.

"Men vad gör du? Ouch...mitt huvud" sa Leah trött. Hon ställde sig upp och gick direkt in till badrummet, som vanligt.

Jag borstade ut mitt toviga hår och satte sedan på mig en helt basic träningoutfit (bild däruppe). Sedan var det bara att vänta på Leah, och tro mig det kunde ta ett ganska bra tag.

Efter 30 minuter klev Leah äntligen ut från badrummet. Hennes hår var uppsatt i en bulle och hon hade på sig samma outfit som mig, fast i grått.

"Så, nu går vi, taggad?" sa Leah och skrattade åt min trötta min.

"Haha...Ja..." svarade jag lågt.

Vi gick ut från hotellet och begav oss sedan mot Base 23. Det var en fin vårdag, och solen sken. Vi hade tänkt öva på några nya danskoreografier till en kommande tävling, den skulle hållas i Maj detta år, nu var det April.

Vi klev in i byggnaden och gick sedan vidare mot Danssal 4.B, salen som vi hade hyrt. Jag ställde mig och stretchade medans Leah började värma upp med simpla, enkla danssteg. Efter ett tag gick vi igenom koreografin som vi skulle tävla med, om och om igen. Tillslut satt den väldigt bra.

~ Oscars Perspektiv ~

Jag, Omar, Ogge och Felix skulle gå igenom de olika danserna till nästa konsert, b la danserna till Buzzkill, All Over The World och Roller Coaster. Men när vi klev in i vår personliga danssal såg vi två tjejer som dansade, de var sjukt bra.

"Eyy, det där är ju Leah och Ashley" sa Felix och log.

"Vänta nu, var det HON som du föll på?" Frågade Omar och kollade storögt mot tjejen med brunt hår.

"Haha, ja, jävligt fiesty är hon, Leah." svarade Felix. "Och det där är Ashley förresten", fortsatte han och pekade mot den blonda tjejen.

Jag funderade ett tag, Daff hade ju sökt länge efter ett par bakgrundsdansare till vårat band, Ashley och Leah kanske kunde passa.

Jag och killarna gick till salen brevid, vi pratade och pratade, Felix, Omar och jag var för förslaget, medans Ogge var mer fundersam, men han gav med sig efter ett tag.

"Jag ringer Daff nu" sa jag kort och gick sedan ut i den långa korridoren. Jag knappade in Daffs nummer och en kort signal hördes innan Daff svarade.

"Tja Oscar, Vad är det?" sa Daff med en mörk, ganska trött röst.

"Jo, uhm, det är så att..killarna och jag tror att vi kan ha hittat de perfekta dansarna, de heter Leah och Ashley" sa jag nervöst, jag ville verkligen att han skulle gå med på detta.

"Hm...Ja du...Vet du vad, jag gör ett undantag. Om ni är så säkra på dessa tjejer, då kör vi på det. Jag kan ta kontakt med dem i eftermiddag och kolla om de är intresserade."

Samtalet avslutades.

Jag sprang tillbaka till de andra killarna.

"Daff skulle kontakta de och fråga om de ville", Sa jag med en spänd blick.

Om Jag Visste //TFCWhere stories live. Discover now