Episodul 3

150 8 1
                                    

Scena 1- În tren, Vagonul 1

Jullya stătea la un loc si se uita pe geam, pentru a vedea locurile pe lângă a trecut pentru a nu se plictisi până va ajunge la London. Dintr-odată, Jullya ațipeşte şi intră în lumea viselor.

Scena 2- Lumea Viselor, Stonehage

Jullya se trezește pe ruinele din Stonehage, se uită-n jur, totul era întunecat si în jurul Jullyei se aflau câteva cadavre. Se uită la un cadavru. "Acel cadavru a fost tăiat de-o sabie." constată Jullya. "Dar, cine ar putea, sau, ce-ar putea face una ca asta ?".
Jullya hotărăște să meargă prin Stonehage, dar, când ajunge în centrul Stonehageului, Jullya observă ceva ciudat, o creatură.
Creatura arăta extrem de ciudat. Creatura era întunecată, subțire si înaltă, de cam 3 metri, la față avea un cap de mamut, iar membrele sale erau scelete de om. Creatura o observă pe Jullya:
-Jullya Hernandrez?
Jullya se miră deodată, se îndreaptă către creatură. Mare greșeală. Creatura a pus mâna pe fața Jullyei. Creatura îi trage cu putere pielea de față, iar Jullya striga.
Deodată, Jullya se trezește sărind din locul său. Iar spre norocul ei, trenul, deja a ajuns în London. Jullya se ridică, ia bagajele şi iese din tren.

Scena 3- Un sătuc de lângă London

Într-un sat mic, aproape de London de la o distanță de vreo 200 de kilometri, An si cu Makarov au ajuns în acel sat, cu ajutorul unor cai pe care i-au cumpărat când au părăsit celălalt sat. An şi cu Makarov lasă caii legați d-un loc special pentru cai, iar cei doi, merg undeva pentru a mânca ceva. Tot acest drum le-a făcut poftă de-o ciorbă bună.
An si cu Makarov, intră într-un Restaurant, apoi cei doi vânători de suflete așează la o masă. An cheamă chelnerul, strigând "Chelnere". Iar, chelnerul a venit de-n dată, Chelnerul îi întreabă pe cei doi vânători de suflete:
-Ce-ați dori să mâncați ?
-O ciorbă de legume si o sticlă de bere. spune An.
-Iar, tu ?
-La fel. răspunde Makarov.
-Foarte bine.
Chelnerul pleacă în Bucătărie.

An şi cu Makarov încep să discute strategia:
-Uite care-i planul. spune An. Vom merge prin sat până vom da d-un vrăjitor sau vrăjitoare.
-Ăsta-i planul ? întreabă Makarov. Să mergem prin sat, doar ca să căutăm vrăjitoare ?
-În acest sat existau trei vrăjitoare: Annabella, Rossabella şi Ferdinadella. Vrăjitoarele d-aici controlau cel mai bine sufletele criminalilor si ale oamenilor egoiști. Au fost ucise din cauza unui vânător de suflete legendar, Isamel.
-Am auzit de el. Cică, el a ucis cele mai multe vrăjitoare.
-Exact.
-Planul este să le căutăm si să le ucidem.
-Exact.
-Dar, cum au reînviat ?
-N-am nicio idee.
-Oare cine ar face una ca asta ?

Chelnerul a sosit cu meniurile comandate de An şi Makarov, pune meniurile pe masă, iar apoi, le urează "Poftă, bună!". An şi cu Makarov, încep să mănânce, iar Chelnerul pleacă să le aducă nota de plată.
După câteva clipe, An şi cu Makarov, au terminat de mâncat aceea mâncare gustoasă. Makarov şi An, plătesc meniul, iar apoi, îsi i-au lucrurile şi pleacă din Restaurant.

Scena 4- Pe stradă

Makarov si cu An au ieșit din Restaurant. An si cu Makarov, merg pe stradă cu mâinile în buzunar, uitându-se în jur după vrăjitoare.
În acel moment a apărut si Lobbi aterizînd pe capul lui Makarov:
-Maka! spune Lobbi.
-Ce e ? întreabă Makarov.
-Ei bine, s-ar putea să fi gasit ceva.
-Vrăjitoare ?
-Doar una. Una care a înfulecat un om cu totul. La fel cum înfulec eu o râmă. Că tot vorbeam de râme pot să...
-Vrei râme ?
-Da,da,da!
Lobbi zboară de pe capul lui Makarov, iar Makarov, scoate dintr-o punguță 6 râme. Makarov aruncă râmele în sus, iar Lobbi le prinde cu ciocul şi le înghite.
-Mersi, răspunde Lobbi.
-Meriți! spune Makarov. Hei, unde ai zărit Vrăjitoarea ?
-În oraş.
-În ce parte ?
-Am uitat.
Makarov se uită cu răutate la Lobbi, iar Lobbi zboară-n sus. Makarov încerca să-l lovească pe Lobbi cu o piatră, dar Makarov a ratat, iar Lobbi a zburat în sus.
-Uneori n-o sufăr. spune Makarov.
-Nu-i nimic. spune An. Am o idee unde s-ar putea afla. O miros.
-Poftim ?
-Vei vedea.
An o ia în față, iar Makarov se întreabă o clipă: "Ce-ar însemna că-i miroasă ?". Makarov îl urmează pe An, iar Makarov vroia să-l întrebe pe An aceea întrebare, dar An a spus:
-Sunt vârcolac.
-Huh? întreabă Makarov. Există aşa ceva ?
-Da, dar nu mă pot transforma.
-De ce ?
-E complicat. Vei înțelege mai târziu.

Scena 5- Noaptea, într-o pădure de lângă London

La o padure din London, pe timp de noapte, niste lupi au încolțit o femeie. Lupi au sărit către femeie, dar acei lupi au făcut o mare greșeală. Femeia prinde lupii folosindu-se de levitație, iar apoi Femeia îi aruncă 5 metri spre Nord-Vest. Da, Femeia îi o vrăjitoare.
Deodată, cineva apare în spatele vrăjitoarei. Persoana din spatele vrăjitoarei, iese din Întuneric. Persoana era nimeni alta decât Jullya, care se uită la vrăjitoare, se apropie de Vrăjitoare apoi îsi scoate coasa. Vrăjitoarea se întoarce către Jullya cu un râs malefic:
-O nouă jucărie. spune Vrăjitoarea. Va fi interesant.
-Va fi interesant. spune Jullya, ținându-şi coasa-n mâini.
-He, he.
Vrăjitoarea invocă 4 zombii, apoi le ordonă s-o atace pe Jullya. Iar zombii, sar către Jullya cu gurile descise si cu mâinile întinse. Jullya, sare către zombii, făcând o piruetă la zombii si reușind să le reteze capetele.
Vrăjitoarea e impresionată de pirueta Jullyei, iar Vrăjitoarea creează o sabie, un scut si cu o sabie. Vrăjitoarea si cu Jullya îsi i-au viteză şi încep să se lupte, ca si Freya şi Ruby din MBL: Bang bang.

---SFÂRȘITUL EPISODULUI 3---

Scuza-ți că acest capitol îi cam scurt si probabil neînțeles. Dar, se întâmplă mereu altceva în viață!

Vânătorul de Suflete --FINALIZATĂ--Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum