Bölüm 2.

917 11 2
                                    

Elbisemin fermuarını açıp aşağı indirdi utandım fakat onu bile düşünecek halim kalmadı. Tenime eli dokununca çok farklı duygular oluştu bedenimde. Ona doğru döndüm ve tişörtü bana giydirmeye başladı. Elbiseyi toptan çıkartıp yatağa uzandırdı daha sonra da pijamayı giydirdi yastığa kafamı koydum o kadar rahatti ki o da belimi düzelteceği için üzerime doğru yöneldi.

Çok yakışıklısın...

Bunu söyleyen ilk kız sen değilsin.

Ciddi mi?

Evet.

Demek ki herkez görebiliyor.

Sen rahat durmayacakmısın.

Off yeter bırak ben düzeltirim.

Bir anda ikimizde birbirimizin üzerine düştük sanırım iyi bir şey yapmadım. Kafam güzel olmasına rağmen onu net görebildim. Ne yaptığımı bilmeyerek ilk defa bir hata yaptım ve dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum. Tabi o da şaşırdı elini iyice belime doladı. Fazlasıyla ağırdı iyice yaklaşıp boynumu öptü neden onun öpmesini istiyordum ki bu nasıl bir duygu böyle. Elini tişörtün altına iyice soktu ve göğüslerime doğru geldi. Kendimden geçmiştim sanki ama emindim ki ilk ben değildim. Dudaklarımdan öpmeye başladı bende onu öptüm karşılıksız kalmak imkansız. Bir anda durdu ve geri çekilde ben ne olduğunu anlamadım.

İyi değilsin uyu sabah eve bırakırım seni.

Neden böyle davrandı ki baktı güzel değilim vazgeçti tabi o da haklı kolumla dudaklarımı silip yana doğru kıvrıldım yatak olmadığı için o da yanıma uzandı. Elini başının üzerine koydu daha sonrasını da hatırlamıyorum

Sabah uyandığımda yataktan kalkıp rüzgarın aldığı elbiseyi giydim. Saçlarımı da düzeltip kalktım geceden hiçbir şey hatırlamıyorum başımda hala ağırıyordu. Odadan tam çıkacaktim ki murat'la çarpıştım biran o da ani bir hareketle belimi kavradı.

Nereye?

Sana da günaydın.

Benim sorularım cevapsız kalınca sinirleniyorum.

Öyle dışarı çıkacaktım.

Hazırlandığına göre gidelim.

Tamam.

Hızlı adımlarla onu takip ettim. Arabaya bindik ve ilerledikçe gülmeye başladı.

Ne gülüyorsun sen?

Sana

Bana mı neden ki?

Gece yaptıkların aklıma geldikçe komiğime gidiyor.

Ne yaptım ki?

Ne yapmadın ki çok yakışıklısın demeler dudaktan öpmeler.. Daha neler neler.

Yalan söylüyorsun şuan!

Daha neler niye yalam söyeleyeyim hayatta yalan söyleyen biri değilim ve yalandan nefret ederim.

Özür dilerim o halde.

Saplantılı "Psikopat" (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin