11

9.8K 767 116
                                    


Selam canlarım ❤

Acı Tütün adlı hikayemin ikinci kitabı olan, serinin devamı niteliğindeki hikayeme hoş geldiniz. Umarım ki devamı olarak gördüğüm NEMRUDUN GELİNİ hikayemi de beğenir, aynı ilgiyi gösterirsiniz.

Eğer başka hikayelerimi de okumak isterseniz profilimden bulabilirsiniz. Heyecanla okumanızı bekliyor, sessizce aradan çekilerek sizi bölümle baş başa bırakıyorum.

Keyifle okumanız dileğiyle. Sağlıcakla kalın canlarım 💙

İnstagram: mrghrt_nesrin

Melek Mosso: Arzular arsız (şu aralar fena sardım bu şarkıya :)) bilin istedim)

*

"Sonra...?".

"S..sso..sonra..sonra aldattı...".

Ve Meryem öyle bir ağlıyordu ki kucağımda ki kızım bile onun acısını anlayıp susuyordu...

Şaşırmak kelimesi vücut buluyordu bende. Ağzım ne kadar açıldı, küçük dilim ne kadar kaçtı boğazıma bilemiyorum. Adam gibi adamdı komtan. Bana sayısız iyiliği dokunmuştu. Benimde bebemin de canını o kurtarmıştı. Öyle bir insan nasıl yapardı bu kötülüğü?. Dünya iyisi bu kıza nasıl reva görürdü. Yaşım çok genç olsa da yaşadığım olaylar nedeniyle hayli tecrübeliydim. Bi bit yeniği vardı anlattıklarında. Yoksa İlyas abi sevdasını gözlerine bile yansıtmışken mümkünü yok yapmazdı böyle bir şeyi.

"Nn..ne diyon sen Meryem?. Yapmaz benim abem ele şey!. Elham bir yanlış anlama oldu. Yohsam komutan abe mümkünü yoh...".

"Yaptı!. Kendi gözlerimle gördüm!. Biz şey yaptıktan sonra....şey...anladın işte. Ben uyuya kalmışım. Uyandığımda yanımda değildi. Korktum...bbb...ben başına bir şey geldi bile sandım ama ...".

Ama nın sonu bol ağlama oluyordu. Yaklaşık beş dakika kadar amanın sonrasını dinleyemedim. Ağlayan kızımı kucağımda biraz daha sallayıp yatağımın kenarına bırakılan beşiğe yerleştiriyordum. Ağlasa da kulak artı edip tutmayan dizlerime rağmen sarılarak ağlayan Meryeme ulaşıyor bir anne şefkatiyle sarılıyordum.

"Ağlama gülüm...anlat hele ne oldu..belki her şeyi sen yanlış anladın. Sen onu benden iyi bilon. Eğer gendini ona vereceh gadar sevdisen elbet iyi adamdır komutan. Hem ben gördüm gözlerinde sana olan sevdasını. Çoh sevordu seni. Ben gördüm".

"Sevmemiş demek ki...".

"Ne gördün ki bele yıkıldın?. Ne oldu de artıh!".

"Solana geçtim kkk.kanepedeydi...uyuyordu...".

"E ne var bunda ağlayacah?. Yanına uyumadı deye mi yapon bunu?".

"Benim yanıma değil...o kadının yanına uyudu diye yapıyorum bunu!".

"Hangi gadın?".

"Cansu muydu neydi adı!. Adı batsın!. Allah ikisinin de belasını versin inşallah!".

"Ben heç bişicik anlamadım. Gomutan abe başka gadınlan mı uyordı yani?".

"Keşke kör olasıydım da görmeseydim Zeliş!. Öldüm sandım o an. Yaa düşünsene daha iki dakika önce seviştiğin adam içerde başka bir kadınla sarmaş dolaş..".

Acısı büyüktü. Kadiri öyle görmeyi bırak öyle bir vaziyette bile hayal edemiyordum. Göğsüm sıkışıyor, nefes alamaz hale geliyordum. Ben duyunca bile o hale geldiysem Allah bilir Meryem o an neler yaşamıştı.

"Emin misin Meryem?. Yanlış görmüş olmayasın...".

"Gördüm Zeliş....gördüm. yarı çıplak bir kadınla uyuyordu!".

NEMRUD'UN GELİNİ/SON TÜTÜN (Tütün Serisi 2. Kitap)Where stories live. Discover now