Phoebe

2.8K 49 1
                                    

"Är det här ens en sån bra ide?", jag kollar lite osäkert bort mot Nathalee. Hon nickar.

"Ja! Var inte orolig", försöker hon peppa med. Jag vänder mig om och kollar mig själv i spegeln i hennes rum. Hon hade skrivit till Noel och frågat om han och Christopher skulle med ut, och efter många om och men ska tydligen jag också med. Fast jag inte ens är 18.

Jag har fått låna en grå klänning av Nathalee, istället för min hoodie jag haft tidigare idag. Jag skulle egentligen hängt med Emmy efter skolan, min bästa vän, men hon ställde in. Kort där efter frågade Noel vad jag gjorde på snap, vi möttes upp plus Christopher och hängde runt på gatorna ett tag bara. Sen fick Noel smset av Nathalee och nu är jag här.

"Jag är mer nervös typ", svarar jag och vänder mig mot henne igen, hon sitter på sängen iklädd en svart långärmad rätt tight klänning. Min är mer format som ett linne.

"Äsch vad fan, du är skit snygg och om du inte kommer in smugglar vi in dig", skrattar hon innan hon tar en till klunk av cidern hon håller i "Ska vi gå ut till de andra?". Jag nickar bara som svar.

Jag vet knappt vilka 'de andra' är. Eller några stycken. Nathalee, Christopher, Noel och Julia. Det är dom enda. Men det är några fler ute i vardagsrummet dock.

"Är ni klara?", frågar Christopher. Jag nickar svagt.

"Japp", svarar Nathalee, och sedan reser sig de flesta upp och går ut mot hallen. Några tjoar och taggar upp inför utgång, vilket jag kanske också borde göra.

"Du är jätte fin Phoebe", jag vänder mig mot Julia och ler mot henne.

"Tack, du också", hon besvarar mitt leende och räcker mig sen mina skor jag snabbt tar på mig. Ett par nya vans. Jag får på mig min svarta skinnjacka innan vi beger oss ut från Nathalees lägenhet. Eller hennes föräldrars lägenhet kanske, whatever.

Vi kommer ut i friska luften, dock tänder några en varsin cigg så så frisk är den inte. De börjar gå mot höger när vi kommer ut så jag hänger bara med, jag har ingen aning om vart vi ska.

Jag känner att en arm läggs över mina axlar och jag kollar snabbt upp för att möta Noels ögon.

"Tja", säger han lite tystare så de andra inte hör. Jag ler mot honom.

"Tja", hälsar jag tillbaka.

"Är du nervös?", fortsätter han fråga. Armen är fortfarande om mig, han kollar ner lite mot mig. Jag lägger händerna i mina jackfickor.

"Lite kanske", försöker jag svara lite obrytt. Som att det här är no biggie. Vilket det kanske är, no biggie.

"Du kan ta det lugnt", säger han och jag kollar lite förvirrat upp på honom. Han är längre än mig. "Det är en till tjej, Tuwa, som inte heller är 18. Och dessutom har vi gått till det här stället tidigare och dom vet att vi har åldern inne". Jag nickar långsamt och pustar ut lite.

"Ah okej", jag ler mot honom. "Härligt peptalk". Han skrattar bara och drar mig lite närmare sig själv.

För alltid || n.fHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin