Cap 25

255 16 5
                                    

Autoare P.O.V
   Toți din conac se agitau pregătiduse pentru salvarea Tinei .Era agitație mare.Toți știuau că începe o nouă poveste .O poveste creepypasta nouă.Încă un criminal ce va rămâne veșnic în cele mai negre coșmaruri ale oamenilor .
      Toți se tem de creepypasta deșii oamenii îi crează.Le-au distrus viețile prin răutatea lor iar ei au ajuns să fie niște criminali...Defapt niște curățători de gunoaie.Noi toți ne alegem viețile .Oricum ar fii acestea trebuie să le trăim la maxim .Fără griji și fără stres.
    Cei din conac erau pregătiți cu toate armele.Dar oare erau pregătiți moral ?Erau pregătiți să mai accepte încă un membru ?Jeff,Ben ,E.J deveniseră cei mai buni prieteni ai lui Tina.Alice,Jane,Sally si Kate erau ca surorile pentru această Tină .Hoodie si Masky erau frații ei .Slenderman era ca tatăl ei .L.J e persoana urâtă cel mai mult de Tina .
Iar Toby era iubirea ei .
    Totusi pare prea frumos să fie adevărat.Dacă se va întâmpla ca cei din creepypasta să-și piardă nemurirea și să moară?Atunci ne-am spune adio .Dar povestea nu se termină aici .Cei din creepypasta vor avea lupta vieții lor.Să salveze pe cineva pentru prima oară în viața lor.

    Sau despărțit fiecare cu planul său .Unii au mers să creeze o diversiune .Altii au mers să îi atace pe proximeti și aliatii lui Zalgo iar altii au mers să o scoată pe Tina de acolo .
   
Toby intrase în fugă în pivnița unde era ținută Tina.Aceasta era legată cu lanțuri de perete si rănită.
   -Doamne Tina!Hai sa te scoatem de aici !*spune Toby urmat de Jane si Kate .
    -T-toby ?!*se bâlbâie fata*
  -E înregulă sunt aici .*spune luândo în brațe și mângâindo pe cap *
  Aceștia ies din pivniță si ies rapid din acel castel .Acolo au fost întâmpinați de ceilalți si E.J care era la pământ înjunghiat.
    -Ce sa întamplat?!*spune Jane nervoasă*
   -A fost înjunghiat trebuie să plecăm îmediat !*spune Slenderman *
   Toti o iau în fugă zgârinduse chiar de crengi curgândule sânge.Nu le păsa.Trebuia să ajungă cât mai repede la conac acolo unde erau în singurață.
     Când au intrat în conac Slenderman ,Masky si Hoodie lau luat pe E.J si lau dus să îl bandajeze rapid .Tina a fost luată de către surorile ei si dusă în cameră curățândui rănile .După ce iau curățat rănile au îmbrăcato si au puso în pat să se odihnească.
   
Tina P.O.V
     Mă trezesc datorită faptului că simt o respirație ce îmi bate în păr.Îmi deschid ochii dând de Toby .Realizez că dormeam pe pieptul lui .Dar era cald si bine .Mă tot uitam la chipul lui si rana sa .Oare ce a pățit de are o așa rană?Văd cum îsi deschide ochii iar ochii mei îi întâlnesc pe ai săi.
     -Mă bucur să te văd Tina*spune acesta*
    -Si eu mă bucur Toby *spun eu*
   -Te iubesc Tina .
   -Si eu te iubesc Toby .
Un sărut se formează între noi doi eu roșind constant .

Autoare P.O.V
    Cei doi au trecut prin multe .Iubirea a rezistat până acum .Dar ce se va întâmpla ?Aici e sfârșitul ?Povestea sa sfârșit?Păi să vă spun eu ceva .Mai sunt multe probleme ce le vor confrunta .În viitor va fii....
______________________________________
Nu nu e sfârșitul stați liniștiti .Sfârșitul va fii super mega surprinzător si cu mult suspans.Am zis să revin pentru că scrisul meu e pasiunea mea si singura modalitate de ami expune visele si creativitatea .Dar în orice caz sfârșitul se apropie .Deci vreau să vă întreb:
Q&A:Ce va plăcut atât de mult la această carte de o citiți ?

The Voices | F.F. Ticci TobyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin