13

898 26 0
                                    

Jade pov

Ik weet dat ik Jack niet meer zou ontwijken maar ik kon niet anders. Ik kon hem niet goed onder ogen komen als hij boos op mij is.
Het rare is dat ik hem niet zie dus technisch gezien ontwijk ik hem niet. Mijn wolf maakt zich eigenlijk wel zorgen om hem. Ze mist Jack. Ik kan hier niet tegen en besluit toch maar te vragen aan Jordan waar hij is.

Jordan pov

Jade kwam naar me toe en vroeg waar Jack was. Ik had maar gezegd dat ik het ook niet wist. Wat moest ik anders doen. Jack is bezig met een verrassing voor te bereiden voor Jade en dat wou ik niet verpesten. Ik vind het wel zielig voor Jade. Ze denkt nu dat hij niet door haar op school is. Eigenlijk klopt dat ook maar hij is er niet niet omdat hij boos op haar is. Maar Jade word wel weer vrolijk als ze ziet wat Jack voor haar heeft geregeld.

Jack pov

Ik ben dus echt al een paar dagen bezig met de verrassing voor Jade. Ik hoop echt dat ze het leuk vind wat ik voor haar heb geregeld. Nu moet ik haar nog even zien heen te lokken.

Ik heb een idee. Sophie kan zeggen dat ze wil gaan shoppen en in plaats van shoppen dropt ze Jade op de plaats waar ze moet zijn af.

Ik heb het helemaal geregeld met Sophie. Gelukkig zijn ze vroeg vrij van school.

Mijn mate (voltooid)Where stories live. Discover now