Hikaye Başlasın!

48 5 1
                                    

Derin ve annesi arasında sabah okul diyaloğu :
-Öffff! Pöfffff! Yetti gari beee! Yani ömrümün yarısından fazlası şu okula gideceğine, dünyanın ennnn zor işinde geçsin daha kârlı... Bıktım anne bıktım bıktımmm ! Mağdem ben doğdum. Bir tane daha olsun,fazla olsun. O çalışsın.. Ben kızım kızzz!

Annesi Berrak Hanım:
- Şu saçma saçma konuşmaların beni öldürüyo. Şurda zıkkımlan sonra git okuluna . İşim var bugün...

Derin

- İyi bee ! Ama söyliyim sana özliceksin beni. Demedi deme. Yemeğini yapan biri olmicak anne..

Anne:

- Yav he he. Sen gitte özlemesi yanına kalsın...

••• İşte Derin'in bir günü böyle başlardı. Her zaman annesi ile atışmaları ona ayrı bi güzellik verirdi.Artık hayattan umudu kesen bir kızdı Derin. Çünkü şans, ona her zaman oyun oynardı. Annesi ile tek yaşıyordu Derin.Babası öldüğü için hep bir yanı eksik olan Derin, vahşi bir kızdı biraz.. . Derin bu özelliklerinin farkında olmasına rağmen hiçbirini takmadı. Hiç takmadı. Takmamaya çalıştı ve oldu. Annesi onun yaralarını sardı. Derin salaş, dağınık, iyi yürekli ve sahiplenen bir kızdı. Hee unutmadan, kızımız yengeç burcu...

-OKUl
Sabah sabah annem ile laf kapışmasından sonra, okulda dedikodu yapan, ısıtıcı kenarında hava atan kızlara itici ve alaycı bir bakış atmak oldu.. Sınıftakiler, geçen sefer küçük bir olay nedeni ile, sanki adan öldürmüşüm gibi bana böm böm bakmaları...

Olay şu;
Cansu diye bir kız,sırf sevgilisi bana ders zili çaldımı diye sorduğu için, beni döveceğini, çıkışta okul bahçesinde buluşmamızı istediğini söyledi. Tabii ki bende bana yakışanı yaparak, gittim..
Ben daha öncede çok kişi ile dövüştüğüm için baya tecrübeliydim..

Gittiğimde, kendine yakışanı yapmış ve tek kişiye dört gelmiş. İçimden bir kahkaha koptu ve dayanamayıp dışa vurdum. Bana doğru yürüdü ve bende aynı şekilde yürüdüm..

Sen ne hakla dedi, eli yukarı kalktı ve bende bileğini tutup yumruk attım. Tam da sıratının ortasına hee.. Tabii diğer KANKALARI boş durmadı ve geldiler. Tek hamle ile 2 kişiyi alt ettim. Peki nasıl?

Bir tanesinin kollarını tutarken diğeri arkamdan tam yumruk atıyordu ki eğildim. Ve dolayısıyla kendi arkadaşına dayak attı. Tabii o yumruk atana kimse hiçbir şey yapmadığı için ona da ben yumruk attım.. Diğeri de biraz sakin galiba hiç bulaşmadı.. Een iyisini yaptı bence .. Çocuğun sevgilisi hele uçma gitmiş..Daha sonra eve hiçbirşey olmamış gibi gitmem ayrı mesele..

Bir gün böyle geçti. Hiç sevmediğim için ders çalışmayı, kulaklığımı alıp mahalleliyi bi gezdim. Fakat kitap okumak, herzaman otelimsi bir hapis gibidir. Seni içine kilitler ama en güzel şeyleri sana sunar. Kitap iyidir.

Bazen diyorumki içimden
   ' Ben olmasam hayat millete küser bea....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yılın Belalı Aşkı Where stories live. Discover now