Ailem

34 6 0
                                    

Hayat hikayem annemin beni terk etmesiyle başladı . Babam kısa bir süre önce vefat  etmişti . Annem giderken 8 yaşındaki kardeşim de alıp gitti . Teyzem bana sahip çıktı . O beni büyütü ona minetarım ner yapsam boştu.
Dağ evinden aceleyle çıktım . Teyzemin telefonundan komşumuz Tuğçe teyze aradı, telefonda ağlıyordu benimle beraber  Cihanda geri döndü. Özmü öz evime döndüğümde karşımda duran annem Seher

 Özmü öz evime döndüğümde karşımda duran annem Seher

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

şaşkın ve sinirliydim . Cihanda yanımdaydı beni büyük bir ağlama krizi Tutu niye geldin. Bunca sene yanımda yoktun şimdi ne değişti. Kızım dedi . Sarılacaken itirdim. Teyzem nerde ne yaptın ona hı nerde  dedim.  Hastaneye kaldırılmış intihara kalkışmış peki neden . Hastanede doktordan iyi haberi bekliyordum . Ama tam tersi teyzem ölmüştü . İlk kahkaha krizine girdim . Daha sonra ağlama , bağırma değişik duygular içerisindeydim. Büyük bir seslik sonrası yarın cenazesi kalkacaktı. Cihan yanımda en büyük destekçim oldu . Ona o kadar çpk bağlandımki ömür boyu bırakmazdım.
1 Hafta Sonra tam koskoca 1 hafta geçmişti hayat devam ediyordu. Annem teyzemin evine  yerleştiği bir akşam Cihanla gittim benim o evde bir kaç eşyam vardı. Gittiğimde merdivenin orda abla diye bir ses geldi . Benim minik kuzum Adaydı .

 Ağlıyordum çok özlemiştim onu ve annemi ama malesef gururum el vermiyordu ona sarılıp seni seviyorum anne demeyi eşyalarımı aldım evden çıkarken agzımsan tek bir laf çıktı Hoşçakal ın

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ağlıyordum çok özlemiştim onu ve annemi ama malesef gururum el vermiyordu ona sarılıp seni seviyorum anne demeyi eşyalarımı aldım evden çıkarken agzımsan tek bir laf çıktı Hoşçakal ın.

Siyah BeyazOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz