#3 Čo sa stalo?

2.8K 52 39
                                    

Je rano. Boli ma hlava ako neviem čo. Nič si zo včera nepamätám no teda posledné čo si pamätám je že Niki išla za nejakým chalanom a potom ma tam začal nejaky chalan obťažovať tuším sa volal Peter a potom ma zachranil Jacob s ktorým mám herectvo. Nič viac si na môj veru nepamätám. Nieviem ale niečo mi hovrí že asi ani nechcem vedieť čo sa stalo potom.

***
Pohľad Niki
Ráno som sa zobudila v posteli s Mathewom a Jacobom ???? Čo sa tu stalo ? Ja som sa vyspala s dvomi chalanmi naraz!!! Okej asi by som mala začať menej piť. Išla som k nám na izbu kde Jeany nebola. Nechala som to tak a išla si sadnúť do kaviarne naproti.

Pohľad Jeany:
Keď som vyšla s kúpeľne a pozrela sa von z okna uvidela som Niki ako sedí v kaviarni naproti. Obliekla som sa teda a išla za ňou.

***
„Ahoj Niki " povedala som Niki keď som vošla do kaviarne.

„Jeeeee ahooj Jeany! Tak čo zbalila si tam včera nejakého krasavca ?? " spýtala sa ma s tým je neuveriteľne už teraz otravným pohľadom.

„Noooooo ani ti nebudem hovoriť čo sa stalo !" povedala som a hneď v tej chvíli mi pred učami prebehlo to čo sa včera stalo. „No tak Jeany povedz spala si s nim ?" opytala sa hneď Niki. Ach jaj ona je vždy taká. Povedal som jej celý príbeh čo sa včera odohral. Lenže keď som spomenula meno Jacob zatvárila sa tak ani to neviem popísať zvláštne. „Niki čo je? Ty Jacoba poznáš??"

„Ano poznám veď je to ten največší chalan na jednu noc na celej našej škole. A ešte k tomu vieš ako som včera išla po tom chalanovy čo sa volá Mathew?" „ Áno pamätám s ním mám angličtinu. No a ďalej ?" „ No tak Jacob je jeho bff niečo ako ja ty„ povedala a mierne sa usmiala ale neviem mám stále pocit že mi niečo nepovedala.

Pohľad Niki
Nemôžem jej to povedať. Čo by si o mne pomyslela. Ani ja neviem čo si myslím sama o sebe. Od tohto zážitku prestávam piť aspoň na pol roka.
______________________________________

Taaak dnes taká mini časť. Ale tak už ma nič nechcelo napadnúť ale koho by niečo napadlo o 5:00 ráno?😂😂😂 V poslednej dobe píšem čo raz častejšie takže možno budú časti vychádzať častejšie. Ak sa vám táto časť páčila budem rada za každý koment a chcela by som sa vás opýtať či by ste chceli aby som dopísala MILUJEM ICH príbeh.

Vaša Kartaaaa ❤️😘🃏

❤ MyFuckBoy ❤ Where stories live. Discover now