6.

873 11 0
                                    

P.o.v Sarah
Wat bedoelt hij daar mee? Wat gaan ze doen. "Eerst je sweetspot." Zegt Harry. Hij begint me zuigzoenen en kusjes te geven over mijn hals, kaak, oren en achter mijn oren. Als hij een bepaald plekje achter mijn oor bereikt, moet ik toch veel moeite doen om niet te kreunen. "Kreun maar, sletje." Zegt hij tegen me. Ik wil het niet, maar als hij een zuigzoen op de plek geeft, kan ik mijn kreun niet onderdrukken. "Hoertje." Grijnst Louis. Verdomme denk ik bij mezelf. Nu denken ze zeker dat ze de macht hebben.

Harry begint af te dalen met zijn lippen. Hij komt bij mijn borsten aan en begint aan ze te zuigen. Met al mijn kracht houd ik mijn kreunen in. Louis ziet dat ik een moeilijk gezicht trek en begint met zijn vingers mijn benen te strelen. Hij gaat steeds iets hoger tot hij 'daar' aan komt. Hij steekt een vinger naar binnen en gaat zachtjes op en neer. Het voelt zo verdomde goed, maar ik zou hoe dan ook mijn kreunen inhouden. Louis gaat steeds sneller. Op een gegeven moment voel ik mijn hoogte punt komen en Louis voelt het blijkbaar ook, want hij steekt er nog een vinger bij en gaat nog sneller. Harry was ondertussen weer op mijn sweetspot aan het zuigen terwijl hij ook nog eens mijn borsten masseerde. Het voelt zo goed en mijn hoogte punt komt. Ik heb nog steeds niet gekreund en ik moet steeds meer moeite doen. Mijn spieren spannen aan en ik kom klaar met een hele luidde kreun. Alles wat ik had ingehouden komt eruit. Louis kijkt boos: "hebben wij je toestemming gegeven om te komen, hoer?" Ik zeg niks. "Straf." Zegt Louis kortaf.

Harry loopt naar een hoek en komt terug met een riem. Wat gaan ze doen. Harry begint me tikken te geven. Op mijn borsten, buik en rug. Ik huil hard. Het voelt verschrikkelijk. Na een tijdje stop Harry en legt hij de riem terug. "Je was geweldig, sletje." Zegt Harry. Ze lopen weg en laten me zo liggen. Naakt, vast gebonden, bloedend, huilend, vol blauwe plekken en rode striemen, maar vooral beschaamd. Ik kan geen kant op en ben totaal machteloos. Hoe moet ik morgen opstaan.

Na een lange tijd heb ik mezelf in slaap gehuild en ontsnap ik aan realiteit.

KIDNAPPED ft. 1DWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu