Samen sta je sterk

106 7 3
                                    

Ik snel na de bel naar mijn kluisje. Ondertussen kijk ik goed om me heen of ik 'hem' niet zie. En als je, je afvraagt, wie is 'hem'? Nou, ik zal het je is vertellen. Ik bedoel daarmee Luther Ricardo Jordens. De populairste jongen van heel de school. Hij heeft daarom ook een supergroot ego. En het ergste is nog. Hij is súper knap. Hij heeft laat maar zeggen goudblond haar tot iets over zijn oren. En de allermooiste blauwe ogen. Maar goed. Ik val niet op ego's, en hij valt niet op mij. Emily Mandons. Of beter gezegt trut, slet, b!tch en al die andere nare woorden zoals hij mij altijd noemt.

'' Hey trut! '' Hoor ik Luther opeens zeggen. Ik kijk hem vuil aan, en rol met mijn ogen.

'' Ooh! Hey liefje.'' Zeg ik sarcastisch.

Hij snapt blijkbaar niet dat ik het niet zo bedoel.

'' Ik heb al een vriendin. Dat weet je. Maar goed ook, want ik zou jou nooit nemen. ''

Ik zucht.

'' Goh Luther, dat wist ik niet! Natuurlijk wel oen. Amanda scheld me elke dag uit. En inderdaad, maar goed ook. Ik zou jou ook nooit nemen want je ego is vééls te groot. '' Roep ik.

Hij kijkt me nijdig aan.

'' Denk niet dat je dit kunt maken bitch, ik hou je in de gaten! '' Roept hij.

Ik knik en draai me om.

Zo gaat het dus iedere dag. En over Amanda ze is ontzettend rijk maar super dom. Ze denkt dat ze iedereen kan omkopen met geld. En date alleen met Luther om haar reputatie. En niet te vergeten, ze is óntzettend knap. haar lange, krullende blonden haar zijn ongeveer tot het midden van haar rug. Ze heeft bruingrijze ogen. Haar lippen zijn goedgevuld en ze heeft een goed figuur. . Maar goed, ik wil niet meer over haar zeggen. Want ik mag haar niet.

Ik pak buiten vlug mijn fiets, en rijd naar huis. Als ik thuis ben steek ik mijn sluitel in het slot van de voordeur, en loop naar binnen. Ik hang mijn jas aan de kapstok en blijf voor de spiegel staan.

Ik zie een meisje met donkerbruine haren met een beetje slag erin. Ze vallen een stuk over haar schouders. Ze heeft lichtblauwe ogen en een beetje smalle lippen. Voor de rest ziet ze er normaal uit.

Ik loop verder en doe de deur open. Ik schrik als ik de woonkamer in kijk..

Haha wat gaat er gebeuren? x-x Loréen 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 29, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Samen sta je sterkWhere stories live. Discover now