NĪNĘ

3K 156 7
                                    

Beletelt pár másodpercbe mire felfogtam mit mond. Csókold meg Shawnt. De mielőtt nemet mondtam volna átgondoltam a dolgot. Mert a fenébe is erre vágyok már mióta. És Shawn részeg ergo nem fog emlékezni semmire.
- Oké - bólintottam rá a feladatra.
És ahogy ezt kimondtam megszűnt körülöttem a külvilág. Eltűnt a nappali, eltűntek a többiek. Csak én voltam és Ő. Felálltam és velem egyszerre Shawn is felemelkedett. Egyszerre lépkedtünk egymás felé én pedig ugyan azt a mondatot ismételgettem magamba: Nem fog emlékezni.
Mikor odaértünk egymáshoz átkaroltam a nyakát ő pedig ugyan így tett a derekammal. Egy ideig bizonytalanul néztem, de aztán arra gondoltam, hogy a francba egyszer élünk. És megcsókoltam. Shawn azzonal visszacsókolt. Olyan volt mint megkapni valamit amire egész életedben vágytál. És többé nem akarod elengedni. Azt akartam, hogy a pillanat soha ne érjen véget. Nem tudtunk elszakadni egymástól egészen addig míg a többiek ránk nem ordítottak, hogy fejezzük be. Akkor zavartan elváltunk egymástól. Aztán mikor indultam volna leülni, Shawn visszahúzott és nyomott egy puszit a homlokomra.
Igazából a csókunk a többieket nem hatotta meg annyira, folytatták tovább a játékot.
Hajnali öt lehetett mire mindenki kidőlt. Én a kanapén telepedtem le Shawn pedig végig feküdt rajta és az ölembe hajtotta a fejét. De ezt betudtam annak, hogy nem józan. Mert egyszerűen nem tudtam elkézelni, higy egy srácnak aki híres és akiért több millió tini oda van engem válasszon. Ebbe semmi logika nincs.

Pár nappal később:
Nem tudom hogyan és mikor, de Shawnban megtaláltam a régóta keresett legjobb barátot. Tudjátok akivel borzalmas képeket küldtök egymásnak Snapchaten, akivel kibeszélitek a fél világot, aki mindig itt van ha baj van. Amúgy miközben ezek a világmegváltó gondolatok zajlottak a fejemben épp zuhanyoztam, Shawn pedig az ajtón dörömbölt, hogy húzzak már kifele. Romantikus. Én pedig csakazértis bekentem még a harmadik féle krémmel is az arcom.
- Hallod Em, tolld már ki a segged, mondani akarok valamit - dörömbölt.
- Jó, nyugodj le.
Az ajtón kilépve Shawn azonnal belekezdett.
- Na, tehát holnap lesz egy koncertem itt LA-be és gondoltam eljöhetnél.
Nézheted a színpad mögül is, ha nem akarod, hogy eltapossanak.
- Hmm, ingyen Shawn Mendes koncert. Kösz, nem. - mosolyogtam rá. Na erre bemutatott. Olyan aranyosak vagyunk.
- De amúgy viccet félretéve benne vagyok.

Koncert:

Nem akartam túl feltűnően öltözni, de azért úgy se mintha pizsomába lennék. Szóval a kettő között döntöttem. Fekete szagatott farmer és egy fekete újjatlan haspóló.
A koncertre amúgy taxival mentem, mert Shawnak hamarabb oda kellet érnie. Mivel elvileg valami ultra VIP vagyok vagy mi, nem kellett kívárnom a rohadt hosszú sort, hanem valami nagyon titkos bejáraton beengedtek. A Backstage-ben szembe találtam magam Mendessel.
- Hé, sok sikert, te srác.
- Köszönöm, te lány. Aztán igyekezz ne nagyon sikítozni.
- Ne agódj menni fog - kacsintottam rá.
Akármit és éreztem eddig Shawn iránt a koncert alatt csak erősödött. Ahogy énekel és bevonja a rajongóit és az a hihetetlen, kedvesség és vidámság amivel feléjük fordul. Hát, megható volt az biztos.
Shawn izzadtan, de mosolyogva jött le a színpadról egyenesen hozzám.
- Na, sokat sikítottál?
- Hát azt nem mondanám, de nagyon jó voltál - mondtam, majd hirtelen felindulásból nyomtam egy puszit az arcára. Erre Ő elmosolyodott és megölelt. A pillanatnak hamar vége lett mert kezdődött a Greet and Meet. (Lehet vele beszélni, fotózkodni stb.)
Jó volt nézni ahogy a rajongói könnyes szemmel futnak oda hozzá és, hogy Shawn a kétezrediket is ugyanolyan türelemmel és örömmel fogadja mint az elsőt. Aztán egyszer csak jött egy tizennyolc év körüli lány. És nem viccelek, odament és lazán megcsókolta. És tudjátok mi volt a legrosszabb? Hogy Ő hagyta.

A cserediák (Shawn Mendes FF)Where stories live. Discover now