Aile Gücü

3.2K 184 11
                                    

Kocaman bir fabrikanın girişe en uzak tarafa bir elim zincirle bağlı bir şekilde yatıyordum.Sanki kaçıp gidecek kadar gücüm vardı. Artık daha ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum. Yanağım soğuk zemine değerken sıcak gözyaşlarımın tuzları yüzümü yakarak yere düşüyordu. Gözlerimi açık tutmaya çalışıyordum ve girişten başka bir yere bakmıyorum.

En sonunda Klaus'un bağırmasıyla birlikte kırılan camların sesini duydum. İçeri giren üç kişinin korkusundan yirmi otuz kişi saldırıya hazır bir şekilde durmaya başladı. Onları gördüğümde acılarımdan kurtulmaya yaklaştığımı anlayarak biraz olsun rahatladım. En önde Klaus onun iki yanında Hayley ve Elijah. 

Mary topuklarını vura vura öne çıktı. 

"Sonunda gelebildiniz.Bizde sıkılmaya başlamıştık."

"Onu.Hemen.Bana.Ver."

Klaus tehditkar ses tonuyla her kelimenin üstüne basa basa söylüyordu. Hayley'in gözleri etrafı tararken benimkilerle buluştu ve üzüntüyle bana baktı. Klaus hiç yüzüme bakmadı direkt olarak Mary'e bakıyordu.

"İnatlaşmayı bırak sayılı dakikaları var. Anlaşmadan onu almayacaksın."

"ANLAŞMA FALAN YOK."

Klaus hırlayarak konuştu. Hayley devreye girdi.

"Ya benim sürüme geri dönersiniz Mary ya da hepinizi öldürürüm. Yemin ederim bu sefer affetmeyeceğiz."

"Hayley senin sürünün iki katı kurt adama sahibim. Hani seni başka yerlerden görmek için gelen kurtlar vardı ya işte onların bir çoğu benimle kalmaya ikna oldu. Beni öldürmek o kadar kolay olmayacak."

Hayley şaşkınlıkla Elijah'a baktı.Elijah oldukça asil ama bir o kadar da tehdit dolu bir sesle konuşmaya başladı.

"Ateşle oynuyorsun Mary burdan ölmeden çıkmayacaksın."

Mary kahkaha atmaya devam ediyordu.

"Bunu siz istediniz."

Arkasındaki insanlara tek bir işaret yaptı ve hepsi üçünün üstüne çullanmaya başladı. 

"Seni öldüreceğim Hayley."

Hayley ve Klaus'un gözlerinin aynı anda sarıya döndüğüne yemin edebilirdim.

Mary bağırarak Hayley'in üstüne atladı ama Hayley çevik bir hareketle üstüne çıktı Mary altta debelenirken onu etkisiz hale getirmeye çalışıyordu.Hayley gülümseyerek konuştu.

"Beni öldürmek o kadar kolay değil sürtük."

Hayley elini kurt kızın bedeninin içine soktu ve kalbini yerinden çıkardı.Onu orada bırakıp hemen diğerlerine yardım etmeye gitti.Elijah'ın üstüne gelenlerden bir kaçını halledip bu sefer Klaus'a yardım ediyordu.Olanların hızından dolayı dövüşen insanları izleyemiyordum.

Sanki sayılı nefesim varmış gibi onları dikkatlice kullanıyordum. Bir ara acı öyle fazlalaştı küçük bir inleme çıktı dudaklarımdan. Ve o an Klaus'un dikkati dağıldı gözleri benimkilerle buluştuğunda gözlerindeki acıyı gördüm. O kısa bir anlığına dağılan dikkati yüzünden iri yarı iki adam onu ellerinden tuttu,bir kadın elini kalbinin oraya atacakken bütün gücümle bağırdım.

"ONA YARDIM EDİN!!"

Sesimi duyan Elijah ikisinin üstüne uçup onların kafalarını bedenlerinden ayırdı. Kadını da Klaus hallettikten sonra birbirleriyle bakışıp kurtları öldürmeye devam ettiler. Öldükçe yenileri geliyordu sanki.

Gözlerimi Klaus'tan çekip Hayley'i izlemeye başladım. Değişmiş gibiydi çok güçlü bir savaşçı gibi savaşıyordu,arada diğerlerini kontrol edip tekrardan kalp sökmeye devam ediyordu. Bir ara Hayley'i alt etmeye çalışan adam amacına ulaşmadan Klaus adamı üstünden alıp parçalara ayırdı. 

Kaybedenlerin Umudu..(Klaroline)Where stories live. Discover now