7.

582 12 0
                                    

Seděli jsme na posteli a Hanry se ke mně začal přibližovat. Pomalu natahoval ruku a mně se zrychlil dech. Jeho dech se odrážel od mojí kůže a já jsem se chvěla. Byla už tma a on mě políbil. Vášnivě. Bylo v tom vyjádřeno vše, jak to cítím já i on. Začal mě pokládat na postel a jezdit mi rukama pod trikem. Stále jsme se líbali.
Máme oba dost natrénovanou výdrž dechu, jelikož on je závodní plavec a já si často zpívám dlouho na jeden nádech.
Zatlačila jsem ho do hrudě a měla jsem nadvládu. Sedla jsem si na něj obkročmo a začala mu stahovat triko. Odlepila jsem se mu od rtů a skousla jsem si ret při pohledu na jeho břišáky. "Fotka vydrží dýl. Jo a teče ti slina..." uchechtl se, když jsem si utřela pusu... "mooc vtipné. Nemůžu za to, že jsi tak zkurveně sexy!" On se usmál, sáhl mi na zadek, který mi zmáčkl a vyndal z něj můj iphone 7 a vyfotil se:

 Nemůžu za to, že jsi tak zkurveně sexy!" On se usmál, sáhl mi na zadek, který mi zmáčkl a vyndal z něj můj iphone 7 a vyfotil se:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Skousla jsem si ret i nad fotkou a mobil odhodila. Hanry se na mě znovu vrhl, položil mě pod sebe a rozepl mi ryfle. Pomaluje stáhl a potom i triko. Zasekl se a začal si mě se skousnutým rtem prohlížet. "Fotka vydrží dýl" s úsměvem jsem mu to vrátila. On si jen sáhl do tepláků a s úsměvem mi podal svůj iphone 8 plus... jen jsem nad ním pokroutila hlavou, vyfotila se a dala mu to na odemykací tapetu:

Ještě  chvíli se díval na fotku a pak si uvědomil že to má v živé velikosti na posteli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ještě chvíli se díval na fotku a pak si uvědomil že to má v živé velikosti na posteli... Mobil odložil a pomalu mě začal zasypávat polibky. Když byl u podprsenky sundal mi ji a já se zakryla. Sundal mi pomalu ruce a s úsměvem řekl "jsi nádherná. Ani nevíš jak rád to vidím..." sundal mi i kalhotky.
Po milování do mě pomalu začal vnikat. Jsem panna a on to ví. Zaskučela jsem "klid, neboj už to bude" já jsem se ho snažila odstrčit, protože panika vyhrála a najednou jsem nechtěla. To proti mě ale přirazila a já jsem vykřikla a praštila ho do hrudi. "Debile!" On začal přirážet a já jsem se najednou vlnila rozkoší.

---
"Bylo to nádherné, děkuju" při tom jsem políbila Hanryho na nos. On se usmál a v objetí jsme usli. To ještě neví, co jsem mu chtěla říct...

My brother Harry Styles-DOKONČENOWhere stories live. Discover now