022

4.8K 347 107
                                    

"ya ayarsız manyak biraz yavaşla! ayaklarım ağrımaya başladı!"

"geldik işte." karşımdaki manzara'yı biraz süzdükten sonra taehyung'a döndüm.

"taehyung,bu ne?"

"uhmm..lunapark?"

"biliyorum geri zekalı! kapalı bu lunapark! ne halt yiyeceğiz burada!" elimden tuttu ve yine sürüklemeye başladı. "görürsün."

──

"atla hadi tutacağım ben seni"

"ya nasıl atlayayım ben buradan manyak mısın?"

"tutacağım diyorum!"

duvardan atladığımda taehyung dediği gibi tutmuştu beni. yine elimden tutarak bir yerlere sürüklemeye başladı..

──

bir çok şeye izinsiz binmiştik. taehyung, aletleri kolayca çalıştırıyordu. biraz yorulmuştum ama devam etmek istiyordum.

"son bir şeye bindikten sonra gitmemiz gerek artık"

dudağımı büzdüm ve kabul edip beni peşinden sürüklemesine izin verdim. dönme dolabın önüne gelince heyecanla zıpladım ve ellerimi salladım. bu halime gülen taehyung, düğmeye basıp aleti çalıştırdı.

beraber koşarak dönme dolaba bindik. yükseye çıkmaya devam ederken ben seoul'un güzel manzarasını izliyordum. taehyung'un bana baktığını hissettiğimde ona döndüm.

ayağa kalktı ve yanıma oturdu. kolunu omuzuma attı. bende başımı göğüsüne yasladım ve gözlerimi kapattım.

"sakın lafımı kesme ve kıpırdama, tamam mı? utanırım ve her şeyi berbat ederim." başımı anladığımı belli etmek için salladım ve hâlâ gözlerim kapalıyken onu dinlemeye başladım.

"tanıştığımız ilk günü hatırlıyor musun?"

biraz düşündükten sonra güldüm. "evet, yani biraz"

"beni tüm okulun önünde rezil etmiştin. beni! okulun en popüler çocuğunu! zaten o günden sonra sen benden daha popüler olmuştun."

rezil etmemin sebebini hatırlıyordum. bir kıza umut vermişti ama sonra istediğini alınca yüzüne bile bakmadı. kızı tanımıyordum hatta okula o zaman yeni gelmiştim. kız ağlarken o umursamaz bir şekilde etrafa bakıyordu. onunla konuşmaya başlayınca herkes bize baktı. 'insanların kalbini kırmak sana zevk mi veriyor? ne yaşadında böyle davranıyorsun ? küçükken baban istediğin oyuncakları mı almadı? annen çizimlerini mi beğenmedi? huh? yoksa böyle yapınca kendini havalı mı zannediyorsun? klişe olmayı ve insaların kalbini kırmayı kesmelisin, aptal.'

o günden sonra gerçekten çok popüler olmuştum. taehyung'un benimle ilgilendiğini biliyordum. çok belli ediyordu. bu hoşuma gidiyordu ta ki o kaza olana kadar..

"aslında seni daha önceden tanıyordum. sen okula gelmeden 1 ay önce seni yetimhanede görmüştüm. annem orada müdireydi ve telefonunu unutmuştu. beni almam için gönderdi. oraya gittiğimde seni gördüm ve sen gidene kadar seni izledim. çocuklarla oyun oynuyordun, onlara sarılıyordun ve ödevlerine yardım ediyordun."

şaşkınlıktan gözlerim kocaman açılmıştı. hiç bir şey demeden onu dinliyordum. yutkundu ve devam etti.

"senin hakkında bir sürü bilgi edindim. oradaki çalışanlar sağolsun. her gün 'annem'i görmeye geldim' bahanesiyle seni görmeye geliyordum. daha önce hiç hissetmediğim bir şey hissediyordum. bir süre sonra bunun aşk olduğunu anladım. sen bizim okula kayıt olduğunda heyecandan uyuyamamıştım bile. o gün yani beni rezil ettiğin gün senden daha çok etkilenmiştim ama üzülmüştüm de. benden nefret ettiğini düşündüm ve tüm günümü moralim bozuk bir şekilde geçirmiştim."

söyledikleri beni o kadar etkilemişti ki gözlerim dolmuştu. ona daha sıkı sarıldım ve gözlerimi sımsıkı kapattım. kapatmamla gözyaşlarım taehyung'un gömleğini ıslatmıştı.

"bu şeylerde pek iyi değilim. daha önce böyle bir şey yapmadığımdandır herhalde." güldü ve derin bir nefes aldıktan sonra devam etti.

"benim kız ark-yok böyle olmaz. b-benimle çıkar mıs-off!"

gülerek göğüsünden kafamı çektim ve ellerimi yanaklarına koydum. bana şaşkınca bakarken çok tatlı görünüyordu.

"evet kim taehyung, kız arkadaşın olmayı kabul ediyorum."

dudaklarımızı birleştirdiğimde bir elini belime diğer elini ise yanağıma koydu ve karşılık verdi.

dudaklarımızı ayırdığımızda alnını alnıma dayadı. nefes nefeseydik. gözlerimi açıp taehyung'a baktığımda gülümsediğini gördüm.

"seni seviyorum, lalisa manoban"

"seni seviyorum, kim taehyung"

___

bu bölümü bin kere tekrardan yazmak zorunda kaldım çünkü wattpad sürekli bir kısmını sildi. allah belanı versin wattpad.

neyse,umarım batırmamışımdır ösuwlfksödk

bye :3

hate 愛 taelice Where stories live. Discover now