~ tepki 33 ~

6.1K 193 125
                                    

Biasın haftasonu olduğundan rahattır ve gece yorulduğundan sabah onu erken kaldırmak istemezsin. Ona güzel bir kahvaltı hazırlamış uyanmasını beklerken de neredeyse evin tamamını baştan uca temizlemişsindir. Sıra evde temizlenmeyen tek yer olan camlara gelir. Salon camına çıkıp bir ayağını içeriye destek almak için koyar, kalan bedenini tamamen dışarı çıkarırsın. O sırada uyanıp salona gelen ve seni üstünde ki mini şort ve atlet takımınla cam silerken gören,

Biasını tepkisi;

Namjoon:

"(ADIN) NAPIYOSUN İN AŞAĞI!! "

Seni camda görünce korkar ve koşup bedenine sarılır.

Jin:

Seni öylece görünce önce korkup sonra cam sildiğini anlar ve yanına gelir.

"Hayatım haftasonumuzu böyle şeylerle boşa harcamasak. "

Senin belini sarar ve sen tepki vermeden inersin kucağına.

J-Hope:

Seni camda görünce koşarak yanına gelir ve kucağına alır. Sen onun senin düşme ihtimaline korkup yanına gelmesine mutlu olurken kollarını Hosoek'un boynuna sarıp sırıtır ve fısıldarsın.

"Sen beni kaybetmekten mi korkuyorsun bakiymmm"

Kulağına fısıldaynca bedenini aniden kollarından indirip omuz silker.

"Yok canım sana birşey olmaz ama aşağıdan manzarayı izleyen erkek sürüsünün Maşallah aklını aldın. Şimdi gidip gebertecem hepsini"

Suga:

O da seni birden kendine çeker. Hatta öyle bir çekerki ikiniz birden yere düşersiniz. Sen onun üstündeyken bağırırsın.

"YAAA YOONGİ NAPIYOSUN YAA PİS SUYU DÖKTÜN HEP"

"LAN SEN CAM SİLİYORUM BAHANESİYLE MAHALLELİYE ŞOV MU YAPIYORSUN!!! "

Tae:

Seni camda görünce hızla yanına koşar ve eline ilk geçen şey olan perdeyi vücuduna sarar.

"(ADIN) NAPIYOSUN SEN BU HAVA DA BÖYLE YARK ÇIPLAK CAMDA!!! "

Seni kıskandığını belli etmek istemez.

Jimin:

Sen camı silerken birden kapıda sana çapkın bakışlar atan Jimin'i görürsün. Göz göze geldiğinizde ise göz devirip işine devam edersin. Ama kocişin rahat durmaz ve seni camda olmanı umursamadan boynunda öpmeye başlar. Sen tam kendini salmışsındır kiiii birden seni saran kollar senden ayrılır ve sertçe parkeyi boylarsın. Kafanı kaldırıp sevgili kocana baktığında ise camda birilerine bağırırken bulursun.

"LAN AMINAKODUĞUMUN BOK DÖLLERİ NE İZLİYONUZ LAN FİLMMİ OYNUYO AQ BİR DE MAHALLE DOSTLUĞU KARDEŞLİK NEYİM DİYOSUNUZ SIÇARIM ÇARKINIZA LAN TÜPÇÜ HÜSEYİN SEN NE BAKIYON HAYİN!!! "

Jungkook:

O kadar uykuludur ki salona gelir sana bakar ve tekrar mutfağa gider. Kahvaltıya başlar ve söylenir.

"(Adın) gelip çayımı doldur "

***

Öncelikle aşkımsular bakınız ben bazen yazarken biraz daha doğal olsun istiyorum yani yazarken aklımda hep acaba gerçekten nasıl tepki verirledi diye düşünerek daha gerçekçi yazmaya çalışıyorum. Tabi bende gidip "Yoongi aşağı iner ve adamı siker" falan yazabilirim. Hdhsjska

Kiii bazen komik olsun diye yazıyorum daaa ama sürekli sürekli güzel olmuyo. Yani şahsen ben biraz da doğal olması taraftarıyım. Neysem zaten her iki şekilde de yazıyorum. Konuyu niye açtınız ki zaten.

🐰Allahhhımmmmm Jungkook'un o bir türlü bitmeyen uykusuuuu ay o mahmur gözleri tavşan diş--- Awwwwww Lan yemin ederim aklıma geldikçe kuduruyorum. Çok tatlıydı yaaa. Du canım çekti gidip izliycem. 🐰

Bts İle Tapılası Tepkiler 👽Where stories live. Discover now