11

815 36 0
                                    

Atsikeliau savo lovoje ir su manim miegojo apsikabines Kasparas. Staiga suskaudo pilvo apačia ir lova patampa šlapia.

-Kasparai!!!

Jis lyg šoko nukrestas iššoko iš lovos.

-kas sesutė?

-gimdau....

To ir užteko, kad viskas rimta. Greit pašaukė apsauginius, kad mašina ruoštu. Tarnaitė sudejo greitai rūbelius mažylės, o Kasparas mane paėmė ant ranku ir nuneše iki mašinos. Gimdysiu dvejomis savaitėmis ankščiau....o dieve meldžiu, kad mažylei viskas būtu gerai, kad gimtu sveika ir išvystu šitą pasaulį....

-tėčiui paskambinai?-paklausiau Kasparo. Buvau mašinoje dar ant jo ranku.

-taip. Važiuoja į ligoninę.

Kai atvažiavom į ligoninės kiema mane paėmė ant ranku tėtis.

-mažutė viskas bus gerai,-man vis kartojo tėtis. Atėjome į ligoninė mane pasodino į invalido vežimelį ir nuveže į gimdymo kabinetą (nežinau kaip rašyt)
Paguldė ant kažkokios lovos.... praplešė mano naktinius.

-ką pakviest?-paklause mano ginekologė.

-tėti ir Kasparą.

-gerai.

Netrukus jie atėjo. Vienas iš kitos pusės, o kitas iš kitos. Ir abu laiko mano ranka. Pradejau gyliai kvėpuoti.  Prasidejo gymdymas. Stipriai spaudžiau abiejų vyru rankas. Jie mane ragino stumti. Ta ir dariau. Bet nelabai įšėjo. Išgirdau.

-jei ji nepasistenks, mes darysime cezario pjūvį.

Mano visas kūnas nutirpo...bet susiėmiau ir pradejau stumti kiek galiu. Girdėjau kaip sako "šaunuolė jau matom galvytė" tai dar mane paskatino ir vėl stumiau kiek galiu.

Po keliu akimirkų buvo padeta dukrytė ant mano krūtinės. Labai apsidžiaugiau, kad net apsiverkiau. Kasparas valė man prakaita. Netrukus dukrytė buvo paimta ir matuojama koks ūgis ir kiek sveria....nei tėtis nei Kasparas nebuvo pasitraukęs per gymdyma. Myliu tuos vyrus. Buvau atvežta į palatą, o iš paskos ir dukrytė aprengta. Man liepė ją pamaitinti krūtimi. Tą ir padariau. Mažylė užmigo man ant ranku. Kokia ji gražutė. Mano princese. Tėtis prie durų pastate apsauginius. Kasparas nuvažiavo namo paimti man rūbu. Tėtis labai norejo palaikyti dukrytė tai padaviau jam į rankas.

-ji labai panaši į tave. Kai gymiai aš irgi laikiau tave ant ranku. Buvai tokia pati graži ir su riesta nosytė. Mano dvi gražuolės.

-myliu tave tėti,-pasakiau.

-aš irgi tave mažute.....

Don't Look At The Past (baigta)Where stories live. Discover now