New boy?

12 1 3
                                    

Z mého snění mě probudil ten otravný zvuk pípajícího budíku. Silně jsem do něj bouchla a když se konečně vypl, otevřela jsem své azurově modré oči. Zvedla jsem se do sedu a promnula si oči. Nohy jsem přehoupla přes okraj postele a následně vstala.
Vykonala jsem tu ohranou ranní rutinu a pak se i oblékla. Vzala jsem si jednoduchý krátký černý overal. Na rty jsem nanesla pro mě významnou rudou rtěnku a na řasy trochu řasenky. Popadla jsem bágl, seběhla schody dolů a z mísy v kuchyni jsem si vzala jablko do kterého jsem se s chutí ihned zakousla. Tašku jsem položila na zem a z ovoce si udělala smoothie do školy. Pak jsem se obula do svých conversek a šla směr škola (čti; mučírna)...

--
Jako obvykle jsem si sedla do třetí lavice u okna. Tašku jsem položila na židli vedle a na stůl si dala ájinu.

"Cristine! Slyšela jsi o tom novým klukovi?! Prý je fakt sexy!", křičela Layla, třídní barbína..

Což mi připomíná, že jsem se nepředstavila. Jmenuji se Naomi McGreed a je mi 17 let. Mám hnědé vlasy do půlky zad a modré oči. Bydlím sama, nemám kamarády, mám ráda tmavé barvy a skoro vůbec se nesměju. Někdo si myslí, že jsem emo, ale to vážně ne. Mám ráda tanec a proto chodím do tanečních. Dříve jsem dělala i balet, ale ten omrzel. Co se týče učení, jsem rádoby šprtka. Pro mou osobu je hlavím znak rudá rtěnka která na mě snad nikdy nechybí. Ale dost o mě... Proč? Přišla ta stará, nudná a ošklivá nána alias úča angličtiny.

"Posaďte se.", řekla. Sedla jsem si na židli a čekala co se bude dít...

"Dneska začneme novou látku a to-"
*ťuk ťuk*

"Dále!!", zakřičela učitelka. Dovnitř vstoupil náš třídní s ředitelem a.. Klukem. Měl havraní vlasy a modré oči. Byl hubený a sportovní postavy. Na sekundu se naše pohledy setkaly, ale já ten svůj hned odvrátila.

"Dobrý den, třído. Vedu vám nového, žáka. Brad Johnson. Představ se.", pokynul mu třídní hlavou.

"Čau... Jmenuju se Brad Johnson, je mi sedmnáct let a hraju basket.", řekl. Tch... Další blbec na obzoru!!

"Dobře Brade. Bež si sednout... Vedle Naomi.", řekla učitelka ájiny... Počkat cože to řekla?! Okamžitě jsem se odsunula co nejblíže k oknu.

"Čau.", pozdravil mě, když si sedl vedle mě. Mlčela jsem... S nikým nemluvím, nemám ráda když se mě někdo dotýká... A už vůbec ne, když se mnou někdo flirtuje... Ano, sice jsem hezká, ale... Prostě ne...

Nechala jsem své myšlenky plynout a čekala než zazvoní...

By: hanka256

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Different GirlWhere stories live. Discover now