Two

138 15 1
                                    

  ~Issabel pov.~ 

    Din fata conacului iese un tip inalt de aproape 5 metri imbracat in costum negru cu cravata rosie si fara fata,ma uitam la el suprinzator de curioasa si surprinsa iar Ellisabet se uita mirata si un pic de frica,intotdeauna i-a fost frica de cei mai inalti decat ea,eh mai putin de mine. Domnul cel inalt se uita intrebator la noi pana a scos de la spate niste tentacule mari si negre,eu din instinc scot cutitul la fel si Ellisabet,se opreste si se uita la noi mirat si isi ascunde inapoi tentaculele. Ma apropri usor de accea persoana sau creatura si incep sa vorbesc:

- Buna seara domnule!spun politicos.

- Buna sera,ce cauta-ti in padurea mea?!intreaba la fel de politicos.

- Eu si cu prietena mea cea mai buna am fugit de acasa ca numai suportam calvarul de acolo,spun si arat catre Ellisabet.

- Si v-am ruga daca am putea sa stam peste noapte?!intreaba Ellisabet.

- Desigur,intra-ti!spune domnul si ne face semn spre intrare.

    Cand intram in casa totul era ordonat si curat,pereti erau de un rosu visiniu inchis,in lateral erau doua scari care cred ca duceau la etaj cred,in mijloc era o canapea mare si o plasma cu doua console,sub scarile din dreapta era o usa acolo cred ca duce la subsol. Ma uit peste tot pana iese un tip destul de inalt cu o masca albastra inchisa,din care ii iesea lichid negru din ochi,purta un hanorac negru,blugi negri si tenesi tot negri. Cand tipul ne observa se uita suspect la noi si sparge linistea:

- Am...Sledy ,cine sunt fetele?!spune baiatul

- Pai eu sunt Ellisabet iar ea e prietena mea Issabel!spune Ellisabet toata un zambet.

- Vor ramane la noi,spune Sledy.

   Am zambit un pic, imi placea aici chiar daca era un pic mai ciudat aveam sa ma obisnuiesc,dintr-o data usa de la intrare este trantita si pe ea intra cei doi tipi cu care ne-am intalnit mai devreme,ala cu pielea alba ma observa si se albeste mai rau decat era,iar celalat se albeste cand o vede pe Ellisabet. Ala cu pilea alba se aproprie de mine si incepe sa zica:

- Tu!spune el maraind.

- Da eu,stiu ca te-am lovit in umar dar ce vroiai sa fac,trebuia sa ma apar!spun putin iritata.

- Voi va cunoaste-ti?!intreaba Sledy.

- Da,ne-am intalnit cu ei si ne-au atacat,spune Ellisabet.

- Pai credca nu v-ati prezentat atunci o fac eu,fetelor ei sunt Ben Drowned si Jeff The Killer.Baieti ele sunt Ellisabet si Issabel si  vor locui cu noi,spune Sledy calm.

Elful se uita la mine din cap pana in picioare si zambeste dracesc iar Jeff se uita la Ellisabet la fel si zambeste pervers,eu si Ellisabet ne uitam urat la ei si cu dispret. Dupa ce ne-au atacat acum vor sa se dea la noi,nu mersi. Dupa ce Sledy ne-a prezentat pe toti ne-a arata camerele noatre,e draguta violet inchis cu negru. Dulapul are si haine de care am nevoie,ma schimb in pijamale,ma pun in pat si incerc sa adorm pana simnt un brat care se prinde talia mea. Tresar cand aud o voce care sopteste la ureche:

  - Bun venit in conac!spune Ben si ma linge pe gat.

  VA URMA

^Criminalele Vietii^ #Ben Drowned and Jeff The Killer#Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt