Hoofdstuk 31

2.1K 25 16
                                    

Enigszins onrustig dwaalde Mark zijn ogen door de prachtig versierde zaal van het middeleeuwse kasteel, waar Ethan en Steven besloten hadden met het voltallige personeel inclusief aanhang het nieuwe jaar in te luiden. Het was oudjaarsdag en omdat Kathy blijkbaar nog het een en ander te doen had, was hij akkoord gegaan om haar op het feest te ontmoeten in plaats van haar op te halen bij haar thuis. Inmiddels had hij haar drie dagen niet meer gezien, nadat ze de overige dagen na kerst hoofdzakelijk in bed hadden doorgebracht. Met een versnelde hartslag dacht hij terug aan haar heerlijke lijf als wel als aan haar persoonlijkheid, waar hij maar geen genoeg van kon krijgen. Het had gevoeld alsof ze elkaar al jaren kenden en toen ze naar huis was vertrokken, omdat hij anders geen werk meer gedaan kreeg voor het nieuwe jaar, had dat koud en onwerkelijk aangevoeld. Wat hem betrof, hoefde ze niet meer naar Steven's huis te gaan om zich thuis te voelen. Echter wat Kathy daar van vond, wist hij nog niet zo zeker.

"Drankje?" Hoorde hij plots een zwoele stem achter hem zeggen en nog voordat hij zich om kon draaien, stond zijn lijf al in vuur en vlam voor de vrouw die hij binnen nu en een paar seconden zou gaan aanschouwen. "It depends" zei hij uitdagend en bleef met zijn rug nog even naar haar toe gedraaid staan. "Depends on what?" Vroeg ze quasi verbaasd en draaide een glas champagne sensueel voor zijn gezicht heen en weer. Mark kon alleen haar slanke vingers, haar diamanten ring en het begin van haar jurk zien, hetgeen hem al de rillingen over zijn rug bezorgde. "Het ligt eraan wie me het drankje geeft en met hoeveel liefde" antwoordde hij met een hese stem en zijn hartslag versnelde dramatisch nadat hij haar verleidelijke lach dicht bij zijn oor hoorde en hij haar hand op vertrouwde wijze langs zijn heup op weg naar voren voelde kruipen. "Kathy!" Riep hij bijna uit en legde gehaast zijn grote hand over de hare, zodat ze niet nog verder naar voren af kon zakken. "Lafaard!" Fluisterde ze in zijn oor en kuste deze even. Hij voelde haar mooi gevormde lijf zachtjes tegen zijn rug aan drukken en haar warme ademhaling liet zijn nekhaar overeind gaan van begeerte. Vervolgens gleed haar hand quasi naïef in zijn broekzak en streelde ze stiekem de welving van zijn lid. "Oh alsjeblieft zeg!" Kermde hij nu en haalde abrupt haar hand uit zijn zak waarna hij zich zo snel mogelijk omdraaide.

Hij had haar van alles willen zeggen, maar de woorden kwamen gewoonweg niet over zijn lippen. Adembenemend mooi stond ze voor hem in een jurk die voor haar gemaakt leek te zijn en haar paste als een tweede huid. Wat hij echter helemaal niet had verwacht, was de kleur van haar haar. "Oh baby" kreunde hij geëmotioneerd en liet een lange blonde lok door zijn vingers glijden. Hij wist dat ze destijds haar haren had geverfd met het idee een nieuw leven te willen starten. Maar het feit dat ze nu haar haren weer terug geverfd had naar blond maakte hem duidelijk, dat ze tevreden was met het verleden als wel het heden zoals het nu was. De glimlach die ze hem gaf, was er een van liefde en tevredenheid. Hij besefte dat ze de balans gevonden had waar ze zo lang naar op zoek was geweest. Al realiseerde hij zich ook dat deze balans fragiel was. Daarvoor was er te veel gebeurd in haar leven. Teder streek hij met de palm van zijn hand over haar wang. Haar huid voelde aan als fluweel. Haar mooie groene ogen leken diep in zijn hart te kunnen kijken en straalde als nooit te voren. Hij wilde zichzelf niet de credits geven voor de wijze waarop ze zich nu voelde, maar diep in zijn hart hoopte hij dat ze dit mede door zijn toedoen bereikt had.

"Mijn prachtige Nederlandse meisje" fluisterde hij verliefd en trok haar met zijn sterke gespierde arm dicht tegen zich aan, terwijl hij met zijn andere hand de champagne van haar over nam. Het interesseerde hem niet dat ze hem opwond. Hij zou haar voorlopig toch niet loslaten. Even staarde hij naar de diepe uitsnede van haar zwarte avondjurk. Haar borsten bewogen parmantig op en neer, tezamen met haar ademhaling en ze bezorgden hem eens te meer de opwinding die hij hier op dit moment niet kon gebruiken. "Wat is hier de bedoeling van?" Fluisterde hij onschuldig en liet zijn vinger tergend langzaam over de welving van haar borst glijden. Opgewonden keek ze hem aan. Haar ademhaling snel en onregelmatig. Zijn prachtige blauwe ogen keken haar lang en doordringend aan. "Geen idee" antwoordde Kathy alsof hij haar gehypnotiseerd had en het antwoord daarop daarom echt niet wist. Ze glimlachte even. In zekere zin moest ze toegeven dat hij dat in zekere zin ook gedaan had. Hij had haar gehypnotiseerd en haar betoverd met zijn liefde en prachtige persoonlijkheid, om nooit meer naar een andere man dan hem te willen kijken. Iets wat hem perfect gelukt was! Plots sloeg hij de champagne in een teug achterover en zette het glas naast hen op tafel. "Zo!" Zei hij resoluut. "Ik zal mijn beide handen nog meer dan genoeg nodig hebben voor vanavond." En zonder enig gevoel van schaamte, legde hij zijn grote hand in haar nek, zijn duim langs haar mooie kaaklijn en kuste haar gepassioneerd op haar welgevormde lippen, terwijl zijn arm haar dichter tegen hem aan trok. Een golf van opwinding ging door hem heen toen hij haar zachtjes hoorde kreunen. Het was beter als hij haar mee nam richting de dansvloer, bedacht hij grinnikend. Anders kreeg hij het wel heel erg zwaar tot aan middernacht. Zolang hij haar maar in zijn armen mocht houden, dicht tegen hem aan. Dan deerde zelfs zijn ongemakkelijke lakschoenen of de mensen om hen heen hem niet. Zij maakte alle ontberingen voor hem goed.

Ongetemd verlangen (18+)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora