Kötü Kız- 18

8.2K 386 15
                                    

Bu sefer işler biraz daha değişik. Umarım beğenirsiniz. Bu arada bu bölüm "okuyucukitlesi" için. Bir sonraki bölümde isteyenler yorum yapabilirler. Hepinize iyi okumalaar!!

Efe yaklaşık 2 dakika sonra benim odama gelmişti. Geldiğinden beri ağzı 'O' şeklini almış bir şekilde yere bakıyordu, belliki şok olmuştu. Bu olanların sonucunu düşündükçe biraz geriliyordum.

Bu sefer işi karıştırmamalıydım, dürüst olup ona gerçeği söylemem gerekiyordu. "Pekala," diye başladım. "Özür dilerim..sanırım?" dedim kollarımı göğüsümde birleştirip.

Gözlerini bir an için kaldırsada bu yeterli olmadı ve yere bakmaya geri döndü. "Seni hayal kırıklığına uğratmak istememiştim." dedim bu seferde.

Yüzüme baktı ve "Ama uğrattın." dedi birden.

Sağ elimi sol dirseğime koyup derin bir nefes aldım. "Özür dilerim." diye fısıldadım endişeli bir şekilde. Hayatımda daha önce kimseden özür dilememiştim, her seferinde işleri batırıp eğer isteselerdi gelip benimle konuşurlardı diye düşünmüştüm. Hamleyi hep karşı taraftan beklemiştim.

Ama Efeyle farklıydı. Başta onuda herkes gibi sansamda sonradan ufak şeylere verdiği tatlı tepkileriyle bile beni büyülemişti.

Birden "Özür dilemen yeterli değil."  diye bağırdı.

Gözlerim bir anda açıldı "Ne?" diye sordum tek kaşımı kaldırıp.

"Özür dilemenin yeterli olmadığını söyledim. Gerçekten üzgün olduğuna bile nasıl inanmamı bekliyorsunki? Selen hakkımda bir şeyler söylediğini duyduğundan bahsetti." dedi odadaki varlığım onu rahatsız edermişcesine bir surat ifadesi takınıp bir adım geri gitti.

"Ne..söylemişim? Ne duymuş?" 

"Yine masumu oynama, böyle davranacağınıda söylemişti."

Gözlerimi devirdim "Ah!" dedim sesimin alaycı çıkmasına dikkat ederek, bir elimi havada salladım ve "Yani eğer onu sikmen gerektiğini söylese.. onu da yapacak mısın  Efe?" dedim  bir sinirle. Bunu kasdetmediğimi biliyordum, ama o kadar sinirliydimki birden oldu, birden söyleyivermiştim ve artık çok geçti.

Birden kafasını kaldırıp gözlerini gözlerime sabitledi, tanıştığımızdan beri ilk defa gözlerinde pişmanlık görüyordum.

Kanımın donduğunu hissettim, benimle olmaktan mı pişman olmuştu? Hatta belki şu an beni dinlemekten bile pişmanlık duyuyordu.Kalp atışlarım hızlanırken sesli bir şekilde yutkundum.

"Yeter artık!" dedi birden bana doğru bir koca bir adım atıp. "Kapat çeneni anlıyor musun? Şu sikik hareketlerini yeterince çektim. Gel buraya!" diye bağırdı ama dikkatimi ona veremiyordum.. Pudding ilk defa küfür etmişti? Uzaylılar dünyayı istila etmeye başlamışta ilk deneylerini pudding üzerinde mi yapıyorlardı acaba? Aklıma annesi burada olsa bir hocaya götürüp okutacağı gelince sırıtmadan edemedim. Kesinlikle o kadındanbeklenecek bir davranış olurdu.

Dikkatimi tekrar toplayıp söylediklerini düşündüğümde yutkundum, "Ne?" dedim bir adım geri çekilip, "Kesinlikle saçmalıyorsun."

Gözlerini 4875 kat açıp dik dik baktırmayı sürdürdü "BEN? BEN Mİ SAÇMALIYORUM?"diye inledi. "Ah..Ah kimin saçmaladığını şimdi anlayacağız." dedi ve kollarını belime sarıp beni birden omzuna attı. 

"Beni hemen aşşağı indir!" dedim tırnaklarımı sırtına batırırken.

Bir elini kaldırıp sol kalçama bir şaplak indirdiğinde ses geniş odanın içinde yankılandı.

Bu hareketinden sonra ağzım kendiliğinden kapandı, açmayı denedim ama konuşamıyordum.Şoka mı girmiştim?

O an hangi duyguya kapıldığımı bilmesemde bir kaç dakika boyunca ikimizde sessiz kaldık.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?" diye cırladım en sonunda. "İndir artık yeter!" diyede ekledim.

Yatağın yanına yaklaşıp çok kibar olmayan bir şekilde beni yatağa attı. Yüzü bana dönüktü.

"Sen tam bir..sen... aptalsın!" dedim yatağın üstünde doğrulup, böylece ondan uzun olup daha rahat üstünlük kurabilecektim..

Sinirden bir kahkaha attı, "Aptal?" dedi kollarını omuzlarıma sarıp ikimizide aynı seviyeye getirirken. Birden suratını benimkine o kadar yaklaştırdı ki nefesini dudaklarımda hissedebiliyordum. "Aptal olmamak için ne yapmam lazım? Seni kandırmalı mıyım? Sonrada tam benden hoşlanmaya başlamışken bırakmam? Çünkü senin bana yaptığın buydu!" diye bağırdı,"Beni kendinden o kadar uzaklaştırdınki artık sadece aklımdaydın. Her siktiğimin günü sadece seni, nerede olduğunu düşünüp durdum! Sen  Arya hayatımı mahvettin ve bana bütün söyleyebileceğin şey aptal mı?! Yapabildiğinin hepsi bu mu?!" 

Gözlerim kafa karışıklığından kocaman olmuş bir şekilde ona bakıyordum, Efe sonunda erkek olmuş bana kafa tutuyordu ve ben bu hisse bayılmıştım.

Aradan zaman geçtiğini fark edince bir şeyler söylemem gerektiğini anlayıp

"Benden hoşlanıyormusun?" diye sordum ona gülümseyerek.

Gözleri karardı, "Bütün konuşmadan duyduğun tek yer orası mıydı?"

Bu hali hoşuma gittiği için sırıttım, saçımı omzumdan geri atıp "Sanırım, yani şey biliyorsun beğenilmeyecek gibi değilim." dedim onu geri doğru itip yere atlarken.

"Benden hoşlandığını söylersen anlarım yani seksi olmadığımı iddia edip yalan söylemeyeceğim. Çünkü öyleyim ve öyle olduğumu biliyorum, bu yüzden seninde benden hoşlanman normal olurdu. Şimdi izin verirsen gidip sıcak bir duş alacağım." dedim onu yatağa oturmasını sağlayacak kadar iterken."Sende bu arada sakinleş ve ben çıktığımda tatil bittiğinde bu ilişkinin nerye gideceği ne olacağı hakkında sakince konuşuruz, tamam?" dedim ve tişörtümü çıkardım.

Efenin siniri çıplak halimi görünce bir anda utanca dönüp yanaklarını kızarttı, konunun buraya nasıl geldiğini anlamaya çalışan gözlerini görünce buna müsade etmeyip hemen duşa girmeye karar verdim.

Hayatımın en hızlı duşunu aldıktan sonra odaya geri döndüm. İçeri girdiğimde Efede duş almış ve üstünü değiştirmiş gibi görünüyordu. Büyük ihtimalle ben gidince o da odasına gidip işlerini halletmiştir diye düşündüm. Bu arada gözüm yatağın yanındaki yemeklere kaydı.Ah cidden acıkmıştım.

Efe beni bu halde görmeden hemen bir havluyu bedenime diğerinide saçıma sarıp yanına gittim. Ona hiç bakmadan direk yemekleri önümüze koyup önceliğimi belli ettim.

Yemeğe henüz başlamıştık ki Efe dayanamayıp "Sanırım.. Özür dileyerek başlamalıyım."dedi.

Kafamı sallayıp, "Beni seksi bulup bulmaman umrumda değil,sadece.. bir dahaki sefere bunu yapma. Seni hiçbir zaman üzmek istemedim ve üzmemde bunu sende biliyorsun. Aramızda mesafe koymamda senin iyiliğin içindi. Eğer Selenle mutlu olsaydın birlikte olmanıza izin verirdim  ama olmadığın belliydi yani ben bunu açıkça görebiliyordum." dedim. Artıkk yemeği unutmuştum "ve sizi öyle görünce..puddingimi geri istediğimi fark ettim." dedim ona karşı bu sefer dürüst olmam gerektiğini düşünüp. İşte  buydu, uzun zamandır sakladığım her şeyi söylemiş hissettiğim her şeyi yüzümden okuyabileceği bir şekildeydim.

Her şey.

Bir anda gözleri yumuşadı.

"Onun arkadaşın olmasını anlıyorum ama bir dahaki sefere benim yerime onu seçip savunma, bu cidden kırıcıydı." 

Son olarak bunuda ekleyince sanki bir şey söylemek istermiş gibi baktı, ama söylemedi.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra "Tamam" dedi bana iyice yaklaşıp. Parmağını kolumun üstündeki dövmelerimin üzerinde gezdirirken gülümsedim.Uzun zaman sonra sakin ve böyle bir an yaşıyorduk.

"Ben seninle mutluyum." dedi alnını benimkine yaslayıp. 

"Bende pudding..sonunda bende.."

Kötü KızWhere stories live. Discover now