DUYURU!!!

831 38 30
                                    

Yeni bölüm sananlar için üzgünüm. Yeni bölüm yarın gelicek.
Şimdi diceksiniz yeni bölüm değilse neden bi bölüm ekliyorsun?
Şöyle izah ediyim;
Herkesin okuduğu gibi kitap kahramanları hikayemde son bir kaç bölümdür üniversite tatilinde. İlerleyen bölümlerde üniversitenin 2. Dönemini mi anlatıyım yoksa yaz mı gelsin?
Bunu size soruyorum. Çünkü iki şekilde de kurgu aynı olucak. Sadece yazın başından alırsam,3 ay'ı direk atlarsam, aksiyon bölümleri daha hızlı gelişir. Ama üniversite kısmını yazarsam da aksiyon kısımları biraz daha geç gelir ve hikaye uzar. Ama sonuç olarak kurgu değişmicektir.
Bu kararsızlığımdan ötürü kararı siz değerli okuyucularıma bırakmak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum❤️
Küçük bir duyuru daha yapmak istiyorum. Duyuru gibi değil aslında. Sadece söylemek istediklerim var ve bana özelden gelen şikayetler doğrultusunda da söylemek istedim. O şikayetleri neden bana yazdıklarını bilmiyorum ama yine de söyliyim. Herkesin de bildiği gibi Söz dizisi hakkında Wattpat'de bir sürü hikaye var. Ve bazı yazarlar, bütün çiftleri etiketleyip hikayelerinde etiketlediği çiftlerden birine yer vermiyor. Ve bu konu da şöyle bir sıkıntı çıkıyor. Herkes her çifti okumak istemiyor. Kimi NazAt var diye, Kimi EyFet var diye okuyor. O yüzden sizden ricam, kitaplarınıza etiket yaparken hikaye kahramanlarını ele almanız. Böylelikle yanlış anlaşılmalar da ortadan kalkmış olur.
Bu Duyuru saçmalığını da okuduğunuz için teşekkür ederim❤️
Yorumlarınıza yaz dan mı başlamam gerektiğini yoksa üniversite 2. Dönemini de yazmam gerektiğini yazınız lütfen.
Yeni bölüm vermediğimden bir sonraki bölüm hakkında ufak bir spoiler kısmı veriyim;
Her Sarıkamış Destanı ile ilgili yazı okuyuşumda askerlerin donarak şehit olurken nasıl hissettiklerini merak etmiştim. Ama merak etmeme gerek kalmadı artık. Çünkü artık nasıl bir his olduğunu biliyordum!

GAME ON!Where stories live. Discover now