Optimus Prime

1.2K 84 7
                                    

*Adele*

,,J.A.R.V.I.S. nastav to na základňu. Nechce sa mi šoférovať," povedal a ja som sa na neho pozrela ala 'a psychiatra alebo tresk panvicou po hlave nechceš?'

,,Áno pane."

,,Aaaaaaaaaaaa, Optimus Prime!!!!" Hawkeye teda Clint, áno viem jeho meno, sa začal nekontrolovateľne smiať

A nie len to o ňom viem. Clint Barton alias Hawkeye. V roku 2012 sa pridal do tymu známy pod menom 'Avengers' spolu s Tonym Starkom alias Iron manom, Stevom Rogersom, alias Captain America, Bruceom Bannerom alias Hulk, Natashou Romanovovou alias Black Widow a Thorom alias, vlastne, iba Thor. Má manželku Lauru a 3 deti, dve dievčatá a jeden chlapec. Viem že su to základné informácie, ale viem aj viac, ale tie už neprezradím.

,,Prosím," pozrel sa na mňa vážnym pohľadom, ,,vieš byť aj normálna? Pretože prvé čo povieš je Robin Hood. A teraz. Zakričíš Optimus Prime. No koho ešte vytiahneš? "

,,Vieš čo? Drž radšej klapačku ak nechceš prísť o niečo o čo nechce prísť žiaden muž. Počkať! Si muž?" a začal sa smiať ešte väčšmi, samozrejme, všetci na sa mne smejte. Však prečo by nie, však na mne sa máte iba zabávať.

,,Som muž. A o to nemienim prísť! Aj keď neviem ako by si to spravila," už som sa nadychovala že mu vysvetlím môj plán, keď ma jeho hlas prerušil.

,,Počkať! Ja to radšej nechcem vedieť!!"

,,A si si istý?" uškrnula som sa na neho.

,,Akože trošku ma to láka, ale nechcem to vedieť," slabo sa zasmial a poškrabal sa na zátylku ako nejaký pes.

,,Aj tak by som ti to nepovedala, bolo by to prekvapenie," žmurkla som na neho, ten len nasucho prehltol.

,,Pane, sme tu," oznámil Optimus.

,,Počkať, smiem vedieť s kým mám tú česť tu sedieť, a teraz nemyslím tuto Robina ale tento stroj?" spýtala som sa hlasu v aute.

,,Ahoj Adele. Som Just A Rather Very Intelligent System, ale volaj ma J.A.R.V.I.S.." odpovedal hlas z auta.

,,Fajn. Poď Robin. Síce neviem kam, ale už tam chcem ísť."

,,Ideme do zasadačky," povedal mi keď sme vystúpili z auta. Išli sme mnohými chodbami, výťahmi a stretli sme agentov. Uuu, noví kolegovia. Konečne sme vošli do zasadačky, ale neboli sme tam sami.


AdeleWhere stories live. Discover now