aşk

45 4 2
                                    

Tuanan
Baranın bana seslenmesiyle arkamı döndüm
Döndüğüm gibi ani bir hareketle dudaklarını dudaklarıma yapışmıştı. Gerçekten çok utanmıştım. Ben barandan bu hareketti hayatta beklemezdim ki yapcak biride değildi.

O dudaklarıma yapışınca kendimi direk itmiştim. Yani dudaklarımız en fazla 2-3 saniye bir arada durdu. Böyle bir hareket beklemdiğim için ani bir refleks le karşı vermiştim.

Şuan bu hareketi neden,niçin yaptığını anlamış değildim. Şuan kafamı kaldırıp barana bakmaya çok ama çok utanıyordum. Arabadan inmeden bir an ellerime bakıyordum. Baran utanmış olcağimı anlamıştırki eliyle çeneme dokunup başımı kendi başıyla eş deger tutup

-"özür dilerim tuana" dedi

Neden ya şimdi neden özür diliyordu. Hiçbir tepki vermeden sesizce açik olan araba kapısından çıktım.  Arabanın kapısını kaptacakken baranın direksiyonda olan ellerine odaklandıgını gördüm. Kafasını kaldırıp kaldırıp bakmadı bile ben eve girerken

Arkama bakmadan bina kapısının içinr girdim. Bina kapısını kapatmamla baranın arabasınin tekerlek seslerini duymam bir oldu. Benim içeri girdiğimi görünce direk gaza yüklenip gitmişti.

Eve geldiğimde odamdan içeri girip kendimi o anki duygularımla yatağımın üsþune atmıştim. Ben bu hareketleri baranden hiç beklememiştim.ilk önce sarılmalar ardından beni öpmesi off offf ben baranı hiç anlamıyorum ya.

Bana olan duygularından bahsetse belki karşılık veririm belki daha farklı şeyler olabilir. Ama bana hiç bir şekilde birşey söylemiyordu. Ve bu beni barandan daha çok uzaklaştırıyordu çünki beni ne amaçla kullandıginı bilmek istiyordum bu benim en doğal hakkımdı.

Sıcak bir duş aldıktan sonra bornozomu giyip saçımada havlu sarıp odama geçtim.

Telefonumda bir cevapsız arama vardı buda afradan gelmişti.

Herşeyi afraya anlatmaya karar vermiştim.
Afrayı aradım ve kesintisiz 2.30 saat konuştuk.

Barandan;
Sahilin kenarına geldiğimde çoktan buğraya msj atmıstım ve onun yanıma gelmesini bekliodum.

Ben kötü bir şey yapmamıştım ki neden özür diledim.  bir an içimden onu öpmek gelmişti. Ama o buna izin vermemişti direk sıcacık dudaklarıni dudaklarımdan ayirmışti.

-"ee abi bu ne hal"

diyen buğranın sesiyle düşüncelerimden kurtulup on a doğru döndüm.

-"buğra ben tuanayı öptüm"

-"ney ney ney abi"dedi buğra şaşırmıscasına
-"naptın tuanayımi öptün." Dige ekledi şözlerine

-"ewet öptüm bi an kendimi tutamadım be " dedim yüzüm arabanın farlarından gelen ışıkla aydınlanan denize bakarken.

-"abi ben sena ne desem bilemedimki şimdi. Nasıl oldu"

-"bak ben okul çıkışı garajin oraya gittim arabayi almak için. Sonra tuana bagajın üstüne oturmuş bana herşeyi anlat duygularını öğrenmek istiyorum aramıźda ne var dedi" dedim herşeyi tek solukta anlatmıştım.

-"abi yanlış anlamda kız haklı. Senin onun ne amaçla kullandığını merak edio. Ona karşı olan hislerini merak edio bence bu tuananın en doğal hakkı" dedi buğra elini omuzuma atarak.

-"ben onu ne amaçla kullanabilirimki çok saçma ben ona bekle zamanı gelince anlarsın  dedim "

-"abi bence sen o zamana kadar çoktan tuanayı kaybedersin"dedi

DUYGUSUZ!!!Where stories live. Discover now