Κεφαλαιο 6

14.6K 1.1K 14
                                    

Ηταν απο τις πιο αμήχανες στιγμές . Ο ένας κοιτούσε τον άλλον . Είχαμε καθίσει σε ενα στρογγυλό τραπέζι και ενιωθα οτι απλά περιμέναμε ποιος θα έκανε το μπαμ ο καθένας για τους δικούς του λόγους .
Η Κατερίνα ηταν αγχωμένη για το ραντεβου της . Ο Πέτρος προσπαθούσε να κρατήσει τις ισορροπίες . Η Μαρία ειχε μουτρωσει που της χαλασαμε τη βραδιά. Ο Κωσταντινος κοιτούσε συνέχεια το Χρήστο . Ο Χρήστος έβρισκε αφορμές να με ακουμπαει και να με αγκαλιάζει . Ίσως τελικα δεν ηταν καλη ιδέα που του είπα να βγούμε .
Δεν πήγαινε αλλο όμως αυτη η κατάσταση . Κατι επρεπε να κάνουμε .
" Κατερίνα παω στην τουαλέτα . Έρχεσαι λιγο μαζι μου ;"
" ναι πάμε "
Οταν μπήκαμε μέσα ακούμπησε στην πόρτα και ξεφυσηξε δυνατά .
" ειναι σαν ωρολογιακη βόμβα εκει μέσα . Δε μπορω αλλο Αλίκη . Και αυτός ο Χρήστος ... Ειναι κατι που δε μου αρέσει ."
" το ξέρω . Γι αυτο και θα φύγω . Θα πω οτι δεν αισθάνομαι πολυ καλα . Έτσι θα σε αφήσω και λιγο μονη με το Πέτρο γιατι μονο ραντεβου δεν ειναι αυτο σήμερα . Όσο για τον Κωνσταντίνο κατι αλλο θα σκεφτώ "
" δε χρειάζεται να φύγεις . Οτι έγινε έγινε . Θα καθησουμε λιγο ακομη και μετα θα φύγουμε ολοι μαζι . Εγω μπορω να ξαναβγω με το Πέτρο . Δε χάθηκαν οι μέρες "
Γυρνώντας στο τραπέζι είδαμε οτι δε μιλούσε κανένας .
" πάμε να χορέψουμε ;" Ειδα το Χρήστο να μου δίνει το χέρι του . Σκέφτηκα οτι ηταν καλη ευκαιρία για να του πω οτι δεν θέλω να το συνεχίσω .
" ναι πάμε "
" Αλίκη !" Σηκώθηκε ο Κωσταντινος . Ηταν σαν να μου έλεγε μην πας .
" δε θα αργήσουμε . Ένας χορός ειναι "
Στην πίστα προσπαθούσα να κρατήσω μια απόσταση. Ο Χρήστος παλι έκανε οτι μπορούσε για να με πλησιάζει. Σε κάποια στιγμη τα χέρια του βρέθηκαν χαμηλά στη μέση μου .
" Χρήστο τα χέρια σου . Μαζέψου !"
" έλα τωρα . Όλο το βράδυ μου το παίζεις δύσκολη . Αφού το ξέρω οτι θέλεις " είχα νευριασει . Και μου το έκανε πιο εύκολο για να του πω αυτα που ήθελα . Τραβήχτηκα μακρυά του .
" κοίταξε να δεις . Το οτι σου είπα να πάμε για ενα ποτο δε σημαίνει οτι θα πήγαινα και στο κρεβάτι μαζι σου . Καλύτερα να το αφήσουμε εδω . " γύρισα να φύγω και με άρπαξε απο το χέρι .
" για μαλακα με έχεις ; Τι κάθομαι όλο το βράδυ με τους βλαμμένος τους φίλους σου ; Για να μου πεις τωρα να το αφήσουμε ; Δε στα είπαν καλα !"
Ειχε αρχίσει να με πονάει .
" πάρε τα χέρια σου απο πανω της αν δεν θες να σου τα σπασω " ο Κωσταντινος ήρθε διπλα μου απειλητικά . Ο Χρήστος με τράβηξε πανω του και μου εδωσε ενα γρήγορο φιλι στα χείλια . Αηδίασα καθώς μύρισα το αλκοόλ εντονα στην ανάσα του .
" τι θες ρε φίλε . Όλο το βράδυ απο πανω μας . Δε βλέπεις οτι εχουμε τα δικά μας ; "
Ο Κωσταντινος με τράβηξε διπλα του .
" δεν θα την αγγίξεις άλλη φορα . " ειχε αρχίσει να τον πλησιάζει επικίνδυνα . Φοβόμουν .
" και σένα τι σε νοιάζει σε ποιον ανοίγει τα πόδια της ;" Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση του . Ο Κωσταντινος του χυμηξε και άρχισε να τον χτυπάει . Μια κραυγή βγήκε απο τα χείλη μου .
" σταματήστε " δεν μου εδωσε σημασία κανένας τους . Χτυπούσαν ο ένας τον άλλον με τόση μανία .
" ας τους χωρίσει κάποιος ! Πέτρο !! " και οι δυο ηταν μέσα στα αίματα . Ευτυχώς ήρθαν κάποιοι και τους απομάκρυναν . Αυτο που με τρόμαξε περισσότερο ηταν οτι ο Χρήστος γελούσε . Καθώς τον έβγαζαν έξω μου ψιθυρισε " εμείς δεν τελειώσαμε "

Η επιμονη σουWhere stories live. Discover now