•3•

184 29 64
                                    

Jin yavaşça gözlerini açtı ve yanındaki dijital saate baktı. Saat dozuk buçuk olmak üzereydi. Esneye esneye yataktan kalktı ve aşağıya inmeye başladı. Aşagı geldiğinde Jimin ve Jungkook hariç herkes yarı uykulu bir şekilde sofrada oturuyordu.

"Jimin nerede?" Diye sordu Jin.

"Bilmem az sonra gelir" diye yanıtladı Hoseok. Bir kaç dakika beklediler fakat Jimin gelmemişti bunun üzerine Taehyung dayanamıp "ben bakmaya gidiyorum" dedi ve yukarı çıktı.

Bir kaç dakika geçti ve merdivenden ayak sesleri gelmeye başladı. Herkes kafasını merdivene çevirdiğinde Taehyungun şaşkın yüzüyle karşılaştılar.

"Odasında yok" dedi Taehyung şaşkın bir şekilde.

"Nasıl yok?" Diye sordu Yoongi. Taehyung ise kafasını olumsuz anlamda salladı.

"Peki Jungkookun odasında bulduğumuz kağıt onun odasındada var mı?" Diye sordu Hoseok.

"Bilmiyorum görmedim" dedi Taehyung. Namjoon elini çenesinin altına koydu ve "bu işde bi iş var" diye mırıldandı.

"Herkes tek tek kayboluyo ya sıra bizdeyse" dedi Jin korkulu gözlerle.

"Bu olay normal olamaz ilk önce Jungkook kayboluyo daha sonrada Jimin" dedi Hoseok ve şüpheli gözlerle üyelere baktı.

"Hoseok şöyle bakmayı keser misin? Hadi gidip Jiminin odasına bakalım belki aynı kağıttan buluruz" dedi Yoongi ve Jiminin odasına çıkmaya başladı. Ardından herkes Yoongiyi takip etti.

Jiminin odasına geldiklerinde odanın dağınıklığına karşı yüzlerini buruşturdular. Jin elini yelpaze gibi yapıp yüzünün önünde salladı ve "işimiz zor olucak" dedi. Ardından herkes odanın bir köşesinden aramaya başladı.

Yaklaşık 15-20 dakika geçmişti ve Hoseok birden bağırdı

"Buldum buldum"

Ardından herkes çöp kovasının içine bakan Hoseoka doğru yaklaştı.

"Ne buldun hyung?" Diye sordu Taehyung. Hoseok eliyle 'gelin' diye işaret yaptı. Ardından herkes yavaşça Hoseoka yaklaştı. Hoseok elini çöpe soktu ve içinden yırtılmış kağıt parçaları çıkarttı.

"Bakın Jungkookun odasında bulduğumuz kağıdın aynısı tek fark üzerinde 'Numara 2' yazıyor" dedi Hoseok kağıdın parçalarını almaya çalışırken.

"Sanırım bu kişi bu notu bıraktığı kişiyi kaçırıyor" dedi Yoongi düşünceli bir şekilde.

"Evet evet bende onu anlatmak istiyorum bu her kimse çok yakınımızda bence" dedi Hoseok tek tek üyelere bakarak.

"Gelin aşağıya inelim salonda düşünürüz" dedi Namjoon ve aşağıya inmeye başladılar.

~~~~~
Yaklasık bir saat geçmişti ve
herkes koltuklarda gergin bir şekilde oturuyordu. Kimseden çıt çıkmıyordu. En sonunda Hoseok dayanamadı ve ayağı kalktı.

"Yeter artık bu her kimse çok yakınımızda ve bunu söylemek istemezdim ama bu eve bizden başka girip çıkan yok!" Dedi Hoseok öfkesine engel olamayarak. Yoongi surat ifadesini hiç değiştirmedi ve

"Ne demek istiyorsun Hoseok?" Diye sordu. Hoseok gözlerin kıstı ve

"Sizden şüpheleniyorum" Hoseok bunu kelimelere bastırarak söylemişti. Bir kaç dakikadır konuşmayan Taehyung hızla ayağa kalktı ve bağırmaya başladı

"SEN NASIL EN YAKIN ARKADAŞLARINDAN ŞÜPHELENİRSİN HA?! BİZ KAÇ YILDIR BERABER YAŞIYORUZ VE BİRBİRİMİZİ KAÇIRACAK BİR SEVİYEYE DÜŞMEDIK!!"

Who is the Killer? // BTS  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now