13|Kald denne part hvad du vil;))

633 17 6
                                    

Stadigvæk Lørdag//

Husk at trykke på den lille stjerne, det gør kun mig glad.
Undskyld hvis der stavefejl.

"Vil i være med at lege en leg?" Spørger en en glad Marcus. "Jaja" svare jeg.

"Hvad er det for en leg?" Spørger jeg. "S P eller K" svare Martinus. "Okay, hvem starter?" Spørger jeg. "Miiiiig!" råber Marte. "Rolig nu Marte" siger Oscar grinende. "Øh Marcus, S P eller K? Spørger Marte. "K" svare han. "Enten skal du kysse Martinus på foden, være i et rum/skab med josephine i 3 minutter, eller du skal snave med.....Ella" siger hun, jeg giver hende et dræberblik.

"Jeg vælger det sidste" siger Marcus, med et smil? "Er det okay?" Hvisker jeg til Lauritz. "Ja, bare så længe et du ikke forelsker dig i ham" hvisker han tilbage. "Det kommer aldrig til at ske" svare jeg ham. Men for at være ærlig, så ved jeg ikk om jeg taler sandt. Jeg elsker jo Lauritz, men holder det forevigt?

Marcus sætter sig over til mig. Jeg drejer mit hovede, så jeg lige ind i de dejlige brune øjne. Han kom tættere og tættere på, end til han stoppede. Og jeg lænende mig det sidste, før mine læber ramte hans. Vi snavede i et stykke, før nogen lavet den der 'host host' ting. Jeg trak mig fra kysset, det var fantastisk noget helt andet end når Lauritz kysser mig.

"Hva?" Spørger jeg. "Jo altså, jeg tror i har nogen i skal have snakket med" siger Maren. "Hvem?" Spørger Marcus. "Din bror og Lauritz" siger Vilde. "Hvorfor?" Spørger jeg så. "De skred efter i havde snavet i 2 minutter eller noget i den retning" svare Oscar. " Snakker du med Martinus, og jeg med Lauritz?" Spørger jeg Marcus. "Jep" svare han.

Jeg rejser mig fra sofaen, jeg går hen til Lauritz's værelse. Da jeg åbner døren, ser jeg at Lauritz sidder på hans seng med hans hovedet begravet i hans hænder. Jeg træder ind på værelset, og lukker døren efter mig. Jeg sætter mig hen på hans seng, ved siden af ham. "Er du okay?" Spørger jeg ham om.

"Skal jeg være ærlig?" Spørger han. "Ja selfølgelig skal du være det" svare jeg ham. "Nej jeg er okay...." svare ham. "Men du sagde jo selv at det var okay" siger jeg. "Ja, men jeg sagde ikke at du skulle nyde det" siger han. "DET GJORDE JEG DA HELLERE IKK?" Råbte jeg. Han blev bare mere ked af det. "Undskyld" siger jeg.

"Kan vi ikk bare blive gode venner igen?" Spørger jeg. "Jo jeg vil hellere være venner med dig end at være uvenner" siger han. "Yaaay" siger jeg, og overfalder ham. Han kysser mig på munden. Jeg kysser selfølgelig med. Vi trækker os fra kysset, "Skal vi gå ind til de andre igen?" spørger jeg. "Jo, skal vi ikke spørge dem, om de vil være med til at vi går i seng nu?" siger han. "Jo, klokken er ret mange" svare jeg.

Vi går hånd i hånd ind til de andre. Martinus er kommet tilbage, men man kan se at han har grædt. Jeg sender spørgende blik til pigerne, Vilde laver 'vi-fortæller-det-i-morgen' blikket. Jeg nikker, og ligger mig hen på min madras som ligger i mellem Martinus og Marte.

Yaay for dejligt at ligge ved siden af Martinus, når han opfører sig mærkeligt, mærk ironien. "Skal vi ikke os til at sove?" Spørger jeg de andre om. "Jo, jeg er egentlig meget træt" svare Josephine og Oscar i munden på hinanden. Jeg ligger mig under min dyne, jeg kan høre Martinus rykker sin madras tættere på mig.

Efter stykke tid, hvor næsten alle er faldet i søvn, mærker jeg en arm sniger sig rundt om mig. Jeg er for træt til at gøre noget, så jeg lader bare den arm blive der. Mine øjenlåg bliver tungere og tungere, end til jeg faldet i en usædvanlig drøm om........

______
Kapitel 13
Hvad tror du hun kommer til at drømme om?
Vote & kommenter:)

Møøs fra Lærke<3

Fucking Gunnarsen - M.GWhere stories live. Discover now