Untitled Story Part

9.3K 565 45
                                    


  

          

               Sedim u kolima i posmatram scenu ispred ulaza u karting klub Ivko. Gledam Ivanu kako se raspravlja sa likom koji je dobrih dvadeset centimetara višlji od nje. Ljut je ali se suzdržava vidim to po njegovom držanju, čvrsto steže pesnice, imam utisak da se odupire želji da je ne zadavi. Posmatram i na oprezu sam ako treba da se umesam. Nikad nikom ne bi dozvolio da je povredi, iako sam i više nego svestan da sama može da se odbrani. 

          Ivana je devojka koju sam upoznao pre tri godine, kada sam trazio mesto gde sam mogao da odvedem poslovnog partnera koji je obozavao streličarstvo, žena finu hranu a klinac vožnju kartinga. Na preporuku prijatelja doveo sam ih ovde. Želeo sam mir i tisinu a opet da moji ljudi sve obezbeđuju morao sam da upoznam vlasnika. Oduševio sam se mladom ženom, imala je razumevanja za svaki moj zahtev, a izgledala je kao milion dolara. 

        Na dan kada se odrzala večera došao sam ranije sa mojom malenom princezom, koja je tada imala samo 3 meseca, moja "divna" supruga nije htela da pođe jer je mrzela prirodu, mada sam tada kao najveća budala verovao u izgovor da joj smeta trava i da je alergična na polen. Doveo sam je sam, a dadilji rekao da dodje malo pred zakazanu večeru. Obožavao sam svaki momenat sa Miom. uzivao sam čak i u menjanju pelena. Nikada neću zaboraviti miris moje devojčice, moje a tuđe. 

     Oko pet sati popodne dok sam šetao sa Miom u naručju ugledao sam crni veliki motor i na njemu malenu devojku, kada je skinula kacigu prepoznao sam Ivanu. Oduševio sam se, a kad me je ugledala sa detetom u naručju prišla mi je sa najiskrenijim i najblistavijim osmehom na svetu. Uzela je Miu u naručje i nije je ispustala gotovo čitave večeri. Tada me je kupila za ceo život. Znao sam da sam u njoj našao sestru koju nisam imao. 

    Nastavili smo da se družimo i naredne tri godine  postala mi je bliska kao niko. Znala me je u dušu. Prošla je sa mnom kroz sve moje nedaće, i ostala pravi prijatelj. Bila je mojoj devojčici majka više nego njena rođena. 

   Jedina stvar koju mi je prećutala je poznanstvo sa covekom sa kojim se upravo raspravlja. Nije mi ništa rekla, al znam da joj on na neki način znači. Gledam ga kako odlazi i besan seda na motor. Ne mrzim ga. Od njega želim samo jednu stvar. Sakrio je od mene mesto gde je moja malena sahranjena. E pa dosta sam ga puštao na miru i dozvoljavao da preboli. Došlo je vreme da raspravimo neke stvari. 


    Ja sam Senad Begić. Moje ime je dobro poznato u tri države, Balkan mi je dom a Evropa dvorište. Okrutan kakav jesam niko se ne kači sa mnom. Imam sve, mogu sve. Al kad je najviše trebalo zakazao sam. Zakazao sam da spasim mog anđela. Bog mi je uzeo. I to nije bilo najgore. Ubila me je žena koja je rodila mog anđela, jedina osoba na svetu koja me je preveslala. Za nju sam se pobrinuo, al čovek koji je otisao malo pre je neko ko mi najviše duguje u ovom trenu. 

      Dušo moje duše dolazi ti babo tvoj....

Borim se, ne odustajem-završena☑️Where stories live. Discover now