Hooftstuk 27

259 14 4
                                    

Liz
Een ongelofelijk pijn in men hoofd. Ik wou naar men hooft grijpen maar her lukte niet. K probeerde men ogen te open. Het lukte niet zo veel hoofdpijn heb ik. Ik kreeg men ogen net een beetje open. Ik zit op de grond, men handen zijn vastgebonden met een dun touw, het hangt vervolgens aan de muur aan een haak vast. Het touw zit zo strak dat men polsen open liggen. Het bloed loopt vervolgens van men pols naar ellebogen. Daarna weet ik niks meer, ik ben terug flauwgevallen van de hooftpijn.

Koen
De chef roep alle team in om naar het kantoor te komen.  Ik sta met Tineke in de keuken.  Ze staat snikken in mijn armen.  Maar ik moet me sterk houden,  het idee alleen dat Jan haar iets zou aandoen is verschrikkelijk.   Uiteindelijk zijn ook Floor en Femke aangekomen.  Iedereen komt mee rond tafel staat.  We beginnen te branestormen over hoe we het gaan aanpakken.  Alleen de grote vraag is, of ze nog leeft en zo Jah in welke toestand ze is.   Na denken en denken zijn we er uit.  Tineke gaat ondercover naar Jan met een knoopsgat camera.  Wij gaan buiten wachten en als hij bekent en verteld waar ze is, vallen wij binnen.  Ik wil samen met Tineke vertrekken naar haar thuis voor andere kleren want ze kan moeilijk in haar uniform gaan. 

Bij haar thuis help ik haar met iets te kiezen dat geschikt is voor de camera.  Maar ze is nog altijd niet gestopt met huilen.  Wat ook begrijpelijk is.
Voor we vertrekken geeft ik haar nog een knuffel om haar gerust te stellen.  Maar ik ben ook wel ongerust moet ik toegeven.

Nieuw deel eindelijk
Srry voor de mense die hier zo lang op hebbe gewacht😣.
Wat denken jullie dat er gaat gebeuren met Tineke en Liz?

StalkerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu