Güneşim, Ayım Sana Işık Olsun

1.4K 133 220
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oh Sehun - Kim Joongin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oh Sehun - Kim Joongin

sun & moon

"Haftalardır beklenen tutulma bugün öğleden sonra gerçekleşecek. Yüzlerce insan tutulmayı görebilmek için sabahın ilk ışıklarında Trafalgar Meydanında toplandı."

"Duydun mu Vivi, bu öğlen tutulacakmışım."

Beyaz tüylü güzel bir köpek olan Vivi, kuyruğunu sallayarak salondan çıkarken sahibini çok da umursamış gibi görünmüyordu. Sahibi, Oh Sehun, elindeki kumandanın düğmesine basarak haberleri sunan kadının görüntüsünü kapatıp kumandayı orta sehpanın üzerine bıraktı. Parıltılı sarı saçlarının alnına düşen parçalarını eliyle arkaya doğru atarken, yaklaşan tutulmanın verdiği sıcaklık gerçekten de bütün vücuduna yayılıyordu. Böyle zamanlarda güneş olmak onun için her zamankinden daha da zor oluyordu. Kendi doğaüstü varlığını bir kenara bırakarak, bu tür doğa olayları sık sık gerçekleşmiyor neyse ki diye geçirdi içinden. Kısa kollu gri tişörtünü ensesinden tutup üzerinden çıkartırken tüm vücudu alev alevdi ve tek istediği bugünü sorunsuz atlatmaktı. Vivi'nin peşinden çıkıp kendi odasına giderken arkasında odada bıraktığı saat on ikiyi vuruyordu.

Sehun dolabındaki sarı tişörtlerinden birisini üzerine geçirirken, Vivi'nin bacakları arasında dolanıp havlayışını izledi.

"Yanıyorum değil mi?"

Vivi daha yüksek sesle havlayıp, sürtündüğü sıcaklıktan memnun halde dolanmaya devam ederken Sehun dolabının kapağını kapatıyordu.

"Parladığımda sevmiyorsun ama.."

Dolabının kapağındaki aynada bal rengi gözlerinin renginin iyice açıldığını gördüğünde saatin yaklaştığını tahmin etti. Daha önce sadece bir kere daha tutulma yaşamıştı ve o zamanlar çok küçüktü. Babası yatağından çıkmasına izin vermemiş ve bütün gün başucunda Sehun'un küçük bedeninin ilk tutulmasını sorunsuz atlatmasını beklemişti. Sehun artık küçük bir bedene sahip değildi ve üstelik yanında bunu atlatmasını bekleyecek babası da yoktu.. Kimsesi yoktu. Uzun zaman önce başa çıkmayı başardığı güçleri ve köpeği dışında kimsesi yoktu.

Güneşim, Ayım Sana Işık OlsunWhere stories live. Discover now